Emotionant! Mama de 24 de ani si-a alaptat bebelusul inainte sa intre in arest - FOTO

Scene emotionante intr-un tribunal romanesc.

Emotionant! Mama de 24 de ani si-a alaptat bebelusul inainte sa intre in arest - FOTO

 

Scene dramatice in Saptamana Mare, la Judecatoria din Cluj. O tanara de doar 24 de ani a fost surprinsa ieri, in Joia Mare, in mijlocul unei scene emotionante, cu putin timp inainte sa fie dusa in arest.

Femeia a fost arestata pentru furturi din genti si buzunare si, inainte sa fie dusa de politie spre arest, si-a alaptat copilul extrem de emotionata. Dupa ce si-a pus copilul la san, l-a inmanat bunicii cu lacrimi in ochi.

Avocatul tinerei este extrem de revoltat de decizia luata de judecatorii clujeni. Acesta se intreaba de ce trebuie sa isi execute pedeapsa daca legea prevede ca o mama cu copil mic poate fi absolvita sa faca arest deoarece decizia se poate amana.

Tanara a fost arestata pentru 30 de zile pentru ca in perioada 9 februarie – 27 martie a furat 150 de lei si doua telefoane din buzunare si genti. Furturile au avut loc chiar in centrul Clujului, scrie clujust.ro.

”Acesta e caz de CEDO. Nu poti sa arestezi preventiv o mama cu copil de trei luni. Avem in Codul de precedura penala, intre cazurile de amanare a executarii pedepsei, cel in care condamnata are copil mai mic de un an. Prin analogie, ar trebui sa se aplice si la arestarea preventiva, dar despre asta nu scrie nimic in cod. Este o scapare a legiuitorului. Am invocat asta in fata judecatorului”, a declarat avocatul pentru clujust.ro.

 

Sursa foto: Google.com

Sursa: Teotrandafir.com
Cele mai noi articole

TOP 5