Infricosator! Cum arata mireasa moarta care sta de 85 de ani intr-o vitrina! "Este reala si blestemata" - FOTO

Aparitie bizara intr-un magazin din Mexic! O mireasa moarta a devenit un manechin pentru un magazin de haine din Chihuahua, Mexic, informeaza One.ro.

Infricosator! Cum arata mireasa moarta care sta de 85 de ani intr-o vitrina!

Cei care trec pragul magazinului "La casa de Pascualita" din Mexic sunt fie clienti, fie simpli vizitatori, dornici sa afle mai multe despre manechinul expus de zeci de ani in vitrina si care, candva, a fost o persoana vie.

Pascualita a trait in urma cu 85 de ani si a murit chiar in ziua nuntii, dupa ce a fost intepata de un paianjen veninos.
In timp, trupul ei a fost foarte bine conservat si ar apartine fiicei fostului proprietar.

 Desi subiectul este unul tabu, iar proprietarul actual refuza sa permita politiei analizarea "miresei moarte", legendele locale spun ca dupa ce a murit muscata de un paiajen, "Vaduva Neagra", fostul proprietar al magazinului, ravasit de durere, a refuzat sa isi ingroape fiica, asa ca i-a imbalsamat trupul si a expus-o in vitrina magazinului.

 

Misterul i-a acaparat si pe localnici. Multi au marturisit ca de multe ori se simt priviti de manechinul din vitrina, care pare extrem de uman.

 Una din clientele fidele ale magazinului a ramas aproape impietrita atunci cand s-a uitat cu atentie la manechinul din vitrina. Femeia a ramas uimita cand s-a uitat la mainile miresei si a observat cat de bine seamana cu ale ei, putand fi observate liniile fine de pe pielea, la fel cum apar la toti oamenii.

Sursa: wowbiz.ro
Cele mai noi articole

TOP 5