La 41 de ani arata ca la 18. Pozele ei au luat cu asalt mediul online - FOTO

Lure Hsu a luat cu asalt Instagramul. Fotografiile sale sunt admirate de sute de mii de oameni, iar asta pentru ca, pe langa frumusete, femeia are un secret: varsta de 41 de ani. Insa arata ca la 18.

La 41 de ani arata ca la 18. Pozele ei au luat cu asalt mediul online - FOTO

Desi la prima vedere pare sa fie o adolescenta model, Lure Hsu are nu mai putin de 41 de ani. Foarte in pas cu fashionul si cu o silueta demna de toata invidia, frumoasa bruneta uimeste pe toata lumea cu look-ul sau.

Intrebata care ii este secretul, femeia a povestit ca nu face nimic special si ca ceea ce o ajuta, dupa parerea ei, este faptul ca bea foarte multa apa si consuma multe fructe si legume.

 

 

Originara din Taiwan, Lure a fost numita "zeita cu varsta inghetata", dupa ce tot mai multe persoane au inceput sa observe ca trupul sau nu sufera nicio transformare pe parcursul trecerii anilor.

 

 

Fanii brunetei au aflat adevarul despre varsta ei atunci cand sora ei a pus o fotografie pe internet, la care a alaturat un text de "la multi ani", pentru cei 40 de ani pe care ii implinea, la acea vreme, Lure.

 

 

Tu cati ani i-ai da? Spune-ne parerea ta in sectiunea de comentarii de mai jos:

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Sursa: Perfecte
Cele mai noi articole

TOP 5