O multime de barbati s-au oferit sa o ajute, dar au reactionat neasteptat in momentul in care si-a dat jos ochelarii! De ce? VIDEO

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca femeile frumoase sunt imediat remarcate de barbati. Un trup voluptos si un chip de papusa atrag atentia domnilor si, uneori, ii fac chiar sa se fastaceasca.

O multime de barbati s-au oferit sa o ajute, dar au reactionat neasteptat in momentul in care si-a dat jos ochelarii! De ce? VIDEO

Din pacate, din ce in ce mai multi barbati pun un pret mult prea mare pe aspectul fizic atunci cand doresc sa isi aleaga o partenera. Majoritatea prefera o femeie frumoasa, cu un chip dragut si un corp atent lucrat in sala de sport.

Un experiment social vine sa ne demonstreze ca aparentele pot fi de cele mai multe ori inselatoare. In spatele unui aspect fizic de invidiat se pot ascunde defecte pe care nu le poti observa din prima clipa atunci cand intalnesti o persoana. Acesta este si cazul protagonistei din materialul video de mai jos. 

Tanara reuseste sa atraga atentia domnilor prin modul in care arata. O multime de barbati s-au oprit sa discute cu ea si au acceptat chiar sa ii ofere numerele lor de telefon, fara a banui nicio secunda ce urmeaza sa se intample. Dupa o conversatie scurta, femeia decide sa isi dea jos ochelarii, iar acesta este momentul in care "farmecul" ei se risipeste din cauza unei defect de vedere.

Sursa: protv.ro
Cele mai noi articole

TOP 5