A fost dat startul expozitiei interactive „Micii Faraoni” la Shopping MallDova. Copiii au descifrat misterele Egiptului Antic

Shopping MallDova, in parteneriat cu „Heritage” - prima scoala Internationala din Republica Moldova, au dat start aventurii in lumea mistica a Egiptului Antic.

A fost dat startul expozitiei interactive „Micii Faraoni” la Shopping MallDova. Copiii au descifrat misterele Egiptului Antic

Echipa de ghizi i-a intampinat pe copii cu tururi distractive si interactive a cate 45 de minute si s-au aventurat impreuna intr-o calatorie in timp, unde au invatat lucruri impresionante despre Egiptul Antic, faraoni si piramide. 

 

Bogdanka Adamu, Director „Heritage”: Scopul programului este de a-i face pe copii sa-si puna intrebari, sa-si doreasca sa descopere lumea. Afland despre Egiptul Antic ei se conecteaza la trecut. si asta inseamna, de fapt, "Heritage" - copiii cunosc lumea, curiozitatea le este provocata prin activitati de explorare. Astfel ei invata mai bine si devin mai constienti despre ceea ce ii inconjoara.

 

Toti copiii sunt asteptati la expozitia „Micii Faraoni”, unde ei vor descoperi lumea piramidelor, vor afla totul despre faraoni si se vor distra de minune in acelasi timp. 

Oxana, mamica: „Eu sunt pasionata de Egiptul Antic si cunosc foarte multe. Copilul meu a fost foarte entuziasmat si incantat de tot ce a vazut aici.”

Ecaterina, mamica: „Pentru mine este foarte interesant. Fetita mea este inca foarte mica si nu intelege chiar totul, dar spiritul de aventura, vestimentatia - e formidabil!”

Irina, mamica: „Copiii incep sa cunoasca istoria mai devreme si ceva distractiv”.

Alexandru, tatic: „Foarte original, pentru copii e foarte bine”. 

Elena, mamica:" E foarte educativ si distractiv pentru copii, multa informatie despre faraoni. Mi-a placut foarte tare. Speram ca asa expozitii vor fi organizate mai des!”

Copii au fost implicati in multe activitati care le-a starnit curiozitatea. Ei au ramas entuziasmati de aventura.

„Noi am fost la cutia cu nisip si am descoperit cioburi si astfel am putut descoperi cheia incaperii cu comoara”.

"Am studiat Egiptul Antic, am descifrat parole, am rezolvat niste puzzle-uri”.

„Mie mi-a placut foarte tare cand am discutat despre faraon si am primit comorile”

„Cel mai tare mi-a placut sa descoperim ce putere aveau faraonii”.

Cea mai interactiva expozitie a verii asteapta toti copiii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani in incinta Centrului Comercial Shopping MallDova, in perioada 2-25 iunie. Intrarea este libera.

 

Acest articol este un produs comercial*

Sursa: Perfecte
Cele mai noi articole

TOP 5