Dantura perfecta fara Bracket?! In premiera pentru Moldova, Clinica Dentino propune un nou serviciu de indreptare a dintilor fara aparat dentar fix - VIDEO

Vrei sa ai o dantura perfecta si sa-ti recapeti increderea de-a zambi din nou, insa te incomodezi sa porti bracket?! In premiera pentru Moldova, Clinica Dentino propune un nou serviciu de indreptare a dintilor fara aparat dentar fix. Peste 2.5 milioane de pacienti din intreaga lume au ramas cuceriti de noua metoda de indreptare a dintilor cu cape transparente.

Dantura perfecta fara Bracket?! In premiera pentru Moldova, Clinica Dentino propune un nou serviciu de indreptare a dintilor fara aparat dentar fix - VIDEO

Sachin SACHDEV, specialist Invisalign, Clinica Dentino "Aceasta este capa facuta individual transparenta, pentru pacienta. Si este formata dupa dintii pacientilor. Cand se imbraca inafara de tine nimeni nu stie ca aveti o capa care indreapta dintii.”

"In primul rand se fac amprente digitale la dinti care sunt transmise la invisalign si noi primim initial situatia cum este si noi putem sa vedem final de tratament cum va fi si toate schimbarile care vor aparea in timpul tratamentului.”  

 Sachin SACHDEV,  specialist Invisalign, Clinica Dentino  “Sunt facute digitale ca sa fie miscat fiecare dintre in pozitia corecta, sunt facut din silicon special.”

Tratamentul rezolva o gama larga de probleme legate de indepartarea dintilor, de la dinti supraaglomerati, dinti cu spatii mari intre ei la ocluzii incrucisate, supraocluzii verticale si ocluzii inverse.

Sachin SACHDEV,  specialist Invisalign, Clinica Dentino  “Trebuie de purtat toata ziua aproape 20, 22 de ore pe zi, se scot cand spalam si cand mancam si cand spalam dintii. Se poate de baut cu capele, dar de mincat nu se poate.”  

Invisalign este un tratament individual, care dureaza de la 6 luni pina la 1 an jumatate, depinde de caz. In data de 14 iulie Clinica Dentino invita doritorii sa faca consultatii gratis si cunostinta cu aceasta noua metoda.

 

 

 

Clinica Stomatologica Dentino https://www.facebook.com/dentino.md/ si www.dentino.md.

Tel.: +373 671 06 070; +373 671 07 060
 

e-mail: dentino@dentino.md

Chisinau, str. Vasile Alecsandri, 39

 

*Acest articol este un produs comercial

 

protv.md

Sursa: acasatv.md
Cele mai noi articole

TOP 5