Fotostand-cel mai bun decor pentru cumatrie, nunta, botez, zi de nastere, aniversare - FOTO

Aveti idei cum sa organizati spatiul salii de banchet pentru zona foto?

Fotostand-cel mai bun decor pentru cumatrie, nunta, botez, zi de nastere, aniversare - FOTO

 

Noi avem! Fotopanoul (presswall) - o constructie pliabila unica - dintr-un carcas metalic stabil cu diverse bannere tematice si luminoase. Standul de fotografie, sau simplu spus un baner pentru evenimentul dvs., cu fiecare an devine tot mai in voga si este unul dintre cele mai bune elemente de decor. Oaspetii dvs. vor aprecia cu placere aceasta idee! Si, de asemenea si ca fotozona pentru nunta, botezuri, zile de nastere, poate fi decorata cu flori, panglici, baloane. asemenea fotostand, de exemplu, la nunta va fi un decor perfect pentru sala, sau invers, poate fi amplasat in coridor, si in intervalele programului de concert, oaspetii se pot fotografia pe un fundal colorat al fotostandului.

 

 

 

Preturile pentru crearea unei fotozone variaza de la dimensiunea bannerului, si pot fi de la 600 de lei pentru banner de 1.5 x 2 metri si mai mare. Noi putem produce orice dimensiune de banner personalizat. Mai multe informatii pe site-ul nostru www.fotostand.md . De asemenea, putem decora cu baloane. Avem multe marimi:

Fotopanou 1.5 x 2.0 metri + Cadou 30 baloane

Fotopanou 2.0 x 2.0 metri + Cadou 30 baloane

Fotopanou 2.2 x 2.2 metri + Cadou 30 baloane

Fotopanou 2.3 x 2.3 metri + Cadou 30 baloane

Fotopanou 2.0 x 2.5 metri + Cadou 30 baloane

Fotopanou 2.0 x 3.0 metri + Cadou 30 baloane

Fotopanou 2.4 x 2.5 metri + Cadou 30 baloane

Fotopanou 2.3 x 2.6 metri + Cadou 30 baloane

Fotopanou 2.2 x 3.0 metri + Cadou 30 baloane

Fotopanou 2.4 x 3.0 metri + Cadou 50 baloane

Fotopanou 2.5 x 3.0 metri + Cadou 50 baloane

Fotopanou 2.5 x 3.5 metri + Cadou 50 baloane

Fotopanou 2.5 x 4.0 metri + Cadou 70 baloane

 

 

 

Costul crearii unui fotostand include:

• Arenda carcasei;

Designul bannerului de catre un designer profesionist;

Imprimarea pe tesatura bannerului;

• Transportarea

Instalarea;

Demontarea.


 

 

Care sunt tipurile de fotostanduri si la ce evenimente ele se comanda?

 


Foto panou pentru nunta 

 

In ultimul timp a devenit foarte popular crearea unui banner cu stativ (fotopanou) la nunta. Acesta este o constructie cu un banner mare, imprimat cu tematica nuntii dvs.. Acesta serveste ca un decor excelent în sala de nunta, in timp ce toti oaspetii pot fi fotografiati pe fundal. Fotografiile pe fundalul banner personalizat (fotozonei) sunt reusitsi originale. Nu in zadaastfel de panouri pentru nunta de mult timp se instaleaza la orice eveniment sociasadesea noi vedem fotografii ale vedetelor de afaceri de la petreceri, în special pe fundalul unor fotostanduri speciale. Permiteti oaspetilor dvssa ssimta ca niste vedete!

 

 

 

 

Producerea fotopanoului (Press wall, brand wall) - este o solutie excelenta nu numai pentru nunta, ci si pentru orice alt evenimentimportant: zile de nastere, petreceri de absolvire, seri corporative, aniversari, expozitii, etc. Cel putin doua optiuni de utilizare: o photozona excelentasi fundal pentru fotografii si un décor minunat aspatiului. De asemenea, putem decora footwall (photo corner, placat) cu baghete, astfel incat carcasa sa nu fie vizibila.


Bannere (panza) pentru zi de nastere a copiilor 

 

Companiwww.fotostand.md ofera posibilitatea de a comanda un decor cu fotopanou pentru evenimente cu diverse tematici, inclusiv, fotopanou pentru ziua de nastere, la Multi ani. O echipa experimentata in plan creativ, va oferi orice serviciu pentru organizarea sarbatorii. Designul panou pentru poze cu baloane este ales individual, reiesind din dorintele clientului, iar procesul de fabricare a acestuia nu ia mult timp.

 

 

 

 

 

Elaborarea carcasei (stativ) nu necesita prea mult timp. In acest sens, nu exista nici o diferentase elaboreaza un fon pentru sarbatoarecopilului, nunti, aniversari sau conferinte - tehnologia este elaborata pana la cele mai mici detalii, astfel incat comanda dvs. va fi executata in mod clasi la timp. Press wall stipareste rapid, in timp cat el este imprimat - se pregateste o carcasa cu forma si dimensiunedorita.

 

 

 

 

 

Multi iau decizia de a comanda foto panou pentru zi de nastere a copilului, deoarece aceasta este o solutie simpla si eficienta. In plus, inchirierea unui photowall (photo wall) - este o placere nu prea scumpatoata lumea îsi poate permitsa închirieze un stand pentru o sarbatoare, maales ca panza va ramane la dvs.. Prin urmare, daca intentionatsa organizati o sarbatoare cu adevarat frumoasa pentru copii, nu ezitati - comandati un fotstand si veti vedea - oaspetii vor fi incantati.


 

Fotostand (fotopanou) pentru aniversare 

 

De a fotografia omagiatul, precum si oaspetii acestuia in rochii frumoassi costume – estscopul fiecarui fotograf invitat la eveniment. In timpul dansurilor, concursurilor sserbarii, aparatul foto face clic în fiecare secunda salbumul va fi plin de fotografii amuzantsi dinamice. O solutie utila va fi crearea unei zone foto, proiectata intr-o tematica preferata, în cadrul careia puteti organiza oaspetii pentru o sesiune foto. Cu designerii nostri, puteti intotdeauna sa inventati orice imagine pentru banner, care va deveni un mare ajutor pentru fotografiile de nunta, petreceri de aniversare, petreceri corporative, expozitii, cumetrii salte evenimente.

 

 

 

 

 

Fotopanou pentru cumatrie, botez 

 

Fotopanou pentru botez: o solutie simpla si creativa!

 

 

 

 

Doritsa comandati un foto panou pentru o petrecere pentru copil: cumetrie, botez, zi de nastere? aceasta este o solutie excelenta, care va vaajuta sa decorati botezul copilului dvssau un eveniment tematic pentru copil. La urma urmei, la un astfel de eveniment totul atrebui sa fie distractiv, atractiv, lipsit de griji, cu adevarat festiv si cu un pic de poveste. Si inca - destul de solid, deoarece copiii doressa fie caadultii, deci elementul de "adult" va fi potrivit. Iar un fotostand ca panza pentru cumatrie - acesta este elementul cel mai "adult". La urmurmei, toata lumea, inclusiv copii, au vazut fotografii a celebritatilor pe fundalul standurilor cu inscriptii publicitare sau cu denumirea evenimentului – desigur multi vor dori sa fie fotografiati in asa mod. In plus, fotopanoul (placate) este cel mai bun fundal pentru fotografii, datorita ca suprafata bannerului este mata, care nu orbeste de la blit.

 

 

 

 

Nu este de mirare ca in Moldova la evenimente pentru copii, estadesea comandat un stand pentru foto (fotopanou). In plusse poate de ales orice machet si, daca nu va place nimic din machetele gata facute, designerii nostri va vor crea unul individual.


 

Fotopanou pentru zi de nastere

 

Banner pentru zi de nastere reprezinta prin sine o constructie, compusa dintr-un banner cu o imagine tiparita si o carcasa metalica. Carcasapoate fi stransasasambleaza din tuburi metalice. Datorita acestui fapt, este posibil de a produce rapid o constructie de orice dimensiune si forma. Bannerul este fixat pe tuburi cu cleme din plastic, prin perforatii prefabricate din timp de-a lungul marginilor. Dupcum puteti vedeatotul estsimplu, dar, in acelastimp, eficient.

 

 

 

 

 

Design fotostandului 

Ce poate fi imprimat? Dar ce doritsa vedeti? Poate ca va fi o imagine a copilului dvssau poate un colaj din fotografii cu participarea lui. Poate ca va fi o imagine a personajelor lui preferate din desene animatsau filme, sau doar o imagine frumoasa a unei teme potrivite. Dacplanificati un eveniment pentru copii, puteti imprima imagini tematice sau doar un fundal neutru cu inscriptii - denumireevenimentului, numele participantilor sasa mai departe. Dupa cum puteti vedea, designul standului poate fi oricare. Doritsa vedeti exemple? Pe site-ul nostrum www.fotostand.md exista o multime de fotografii cu fotopanou de la zile de nastere, privitacestea - poate dvs. veti gasi o optiune potrivita pentru dvs.

 

 

 

Apelati pentru a afla costul unui fotostand sau sa comandati un serviciu!

 

Telefon de contact: 079 620 900

e-mail: fotostandinfo@gmail.com

site-ul web: www.fotostand.md

adresa : mun. Chisinau bd. stefan cel Mare 145

 

*Acest articol e un produs comercial


Sursa: Perfecte
Cele mai noi articole

TOP 5