Invatam istoria Romei Antice la Shopping MallDova

La inceput de an scolar, cel mai mare Centru Comercial din tara a pregatit copiilor o noua surpriza.

Invatam istoria Romei Antice la Shopping MallDova

Parintii si micutii sunt invitati la o lectie interactiva de istorie, care se va desfasura zilnic la Shopping MallDova, pana pe 21 septembrie.

Impreuna ei se pot distra si invata lucruri impresionante despre istoria Romei Antice.

Natalia Rogovschii, director Marketing si PR Shopping MallDova: „Toamna incepe la Shopping MallDova cu activitati exclusiv dedicate copiilor. Din 1 septembrie si pana in 21 septembrie, la parterul Centrului Comercial, se desfasoara o intreaga expozitie a Romei Antice in miniatura”.

In cadrul expozitiei copiii vor cunoaste legenda lui Romulus si Remus, vor invata despre cine a fost Iulius Cezar si gladiatorii sai, vor redescoperi armele folosite de acestia si, nu in ultimul rand, se vor distra la maxim.

 Natalia Rogovschii, director Marketing si PR Shopping MallDova: „Informatii interesante despre cel mai mare amfiteatru din lume - Colosseumul, despre imparati si zeitati, arta romana, dar si alte curiozitati despre gloriosul Imperiu Roman va asteapta sa le descoperiti la Shopping MallDova. Acest tip de expozitii face parte din strategia de comunicare cu consumatorii nostri. In acest fel, pe parcursul anului sunt organizate mai multe activitati si evenimente sociale, fiecare in parte fiind destinate diferitor categorii de varsta”.

Costumati corespunzator si entuziasmati pe masura, copiii spun ca vor reveni neaparat la Shopping MallDova, unde au avut parte de o experienta deosebita.

„Cel mai mult mi-a placut cand aruncau in noi, cand eram cu scuturi, pietre improvizate”.

„Mi-a placut berbecul”.

„Mi-a placut sa ma imbrac in haine traditionale”.

„Sa ma lupt mi-a placut”.

„Am aflat ca berbecul este asa o arma care sa sparga portile imperiului dusman”.

„Totul a fost nou pentru mine”.

„Mi-a placut mult aici. Am sa mai vin la mall”.

OM kids este partenerul acestui proiect interctiv-educativ, alaturandu-se actiunilor social-culturale demarate la Shopping MallDova.

Natalia Rogovschii, director Marketing si PR: „Va asteptam la Shopping MallDova pentru a va bucura de o experienta complexa atat pentru shopping, cat si pentru petrecere a timpului liber”.

 

 

*Acest articol este un produs comercial

Sursa: Perfecte
Cele mai noi articole

TOP 5