La Shopping MallDova s-a dat startul sarbatorilor de iarna. Ce distractii ii asteapta pe vizitatori - VIDEO

Shopping MallDova a aprins sute de luminite de pe cel mai frumos brad din capitala si a dat startul oficial al sarbatorilor de iarna.

La Shopping MallDova s-a dat startul sarbatorilor de iarna. Ce distractii ii asteapta pe vizitatori - VIDEO

Cei mici si cei mari s-au bucurat de un decor ca in povesti, unde au creat amintiri impreuna si s-au distrat de minune.

Andreea: „Am auzit ca astazi se aprind luminitele si mi-am pus intrebarea oare de ce sa nu vin aici? Pentru ca o sa vina multi oameni si o sa fie frumos”.

Bogdan: „Am venit aici fiindca imi place mult atmosfera de Craciun”.

 

Dana: „O atmosfera fermecatoare. Totul a fost super si magic, ca in poveste”:

Vadim: „Avem o dispozitie foarte buna, e vesel. O atmosfera pentru copii la maximum”.

Gabriela: „Mi-a placut de zana iernii”.

Ecaterina: „Atmosfera este intr-adevar calda, de sarbatori”.

Pe toata perioada sarbatorilor, Shopping MallDova a pregatit activitati interesante atat pentru copii, cat si pentru parintii lor.

La parterul Centrului Comercial va fi amenajata o posta a lui Mos Craciun, iar copii ii pot scrie mosului o scrisoare, in care sa-i dezvaluie micile dorinte, ce vor sa fie indeplinite. De asemenea, incepand cu 7 decembrie, micutii vor putea ornamenta cadourile de Craciun, pregatite celor dragi.

 

Natalia Rogovschii, director Marketing si PR Shopping MallDova: „Astazi am dat startul sarbatorilor de Craciun. Toata luna decembrie oamenii pot veni la Shopping MallDova sa faca cumparaturi intr-un cadru absolut frumos, specific acestei perioade senzationale si anume pe 8 decembrie vom avea o gala clasica, iar pe 15 decembrie vom avea o sueta de colinde internationale, sub genericul „Colindam in toata lumea. Toti vizitatorii nostri se pot bucura atat de ateliere de creatii pentru cei mici, cat si de diferite show-uri interactive pentru copii. Marea tombola este, bineinteles, punctul culminant, care va avea loc pe 4 ianuarie, cu premiul mare - automobilul Skoda Octavia va fi inmanat persoanei castigatoare, persoanei  norocoase”.

Oricine poate deveni castigatorul marelui premiu. Pentru a intra in concurs, trebuie sa faceti cumparaturi de minim 300 de lei si sa va inregistrati la tombola. Pe langa automobilul pus in joc, vizitatorii pot castiga 10 valize pentru vacantele mult-asteptate sau 5 televizoare LED.

Va asteptam cu drag si multa caldura la Shopping MallDova!

 

*Acest articol e un produs comercial

Sursa: Perfecte
Cele mai noi articole

TOP 5