Primul castel vinicol din Moldova. Ziua Vinului va avea loc la Castelul Mimi, care se afla la 35 km de capitala - VIDEO

Primul castel vinicol din Moldova, cel invaluit si de o poveste plina de inspiratie si mister, uite ca reinvie! Castelul Mimi isi deschide larg portile pentru toti iubitorii de vin de calitate, istorie si arta.

Primul castel vinicol din Moldova. Ziua Vinului va avea loc la Castelul Mimi, care se afla la 35 km de capitala - VIDEO

Au ales si o zi potrivita pentru inaugurare - Ziua Vinului desigur, pentru ca cele mai savuroase si aromate vinuri de la Mimi se nasc chiar pe teritoriul castelului. Asa ca, proprietarii, dar si turistii, vor avea parte de o zi a vinului mai speciala. Fiecare vizitator va avea acces liber pe teritoriul castelului, va explora beciurile cu o vechime de peste 122 de ani, va gusta din bucatele traditionale gatite chiar de satenii din Bulboaca si vor vedea cu ochii proprii cum se produce vinul Mimi.

 

Invitata la “O Seara Perfecta”, directorul castelului si vinurilor MIMI, Cristina Frolov a spus depre planurile pe care le au. “In primul rand dorim sa devenim un centru cultural, o sa avem si un muzeu, o galerie de arta unde o sa promovam artistii din Moldova. O sa avem un centru spa si un wine spa. Castelul se afla la 35 km de Chisinau si de ziua vinului ne deschidem in premiera portile si intra toata lumea… gratis.” 

Vezi mai jos ca a mai spus aceasta, dar si un reportaj despre castel.

S.R.L. Castel Mimi, s.Bulboaca, r.Anenii Noi, Republica Moldova.

Mob.: + 373 68221140; tel.: + 373 22 881651; fax: + 373 22 881652.

Email: office@mimi.md

*acest articol este un produs comercial.

Sursa: Acasatv.md
Cele mai noi articole

TOP 5