Produse de calitate, la cel mai bun pret! Kaufland, apreciat de consumatori - FOTO

"Aceleasi strategii ne propune sa le aplicam si in Republica Moldova”, afirma Valer Hancas, Manager Corporate Affairs & Comunicare Kaufland Romania.

Produse de calitate, la cel mai bun pret! Kaufland, apreciat de consumatori - FOTO

Kaufland Romania a primit certificarea Best Buy Award, ocupand locul intai la categoria Lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret din Romania , in urma voturilor exprimate direct de catre consumatorii. 

Astfel, la categoria Retail, din care au facut parte si alte companii, Kaufland Romania a fost ales cu cel mai mare numar de voturi retailerul care ofera produse de calitate la cel mai bun pret de pe piata.

Certificatul, care reprezinta o garantie la nivelul pietei, a fost acordat in baza rezultatelor unui studiu de piata, realizat in 2017 in randul romanilor, de catre compania independenta ICERTIAS, care isi propune sa descopere si sa indrepte consumatorii spre cele mai bune oferte de pe piata.

Suntem foarte incantati de acest premiu, mai ales ca reprezinta un vot de incredere din partea clientilor. In permanenta investim in perfectionarea experientei de cumparaturi si cautam cele mai bune solutii astfel incat clientii sa gaseasca calitate la preturi atractive, varietate si noutate, iar locul intai este o confirmare a reusitei. Cu siguranta, aceleasi strategii ne propunem sa le aplicam si in Republica Moldova”, declara Valer Hancas, Manager Corporate Affairs & Comunicare Kaufland Romania.

 

Programul de certificare Best Buy Award are loc periodic si sondeaza opinia consumatorilor in raport cu numeroase categorii de produse sau servicii, cu scopul de le identifica pe cele care reusesc sa ofere cea mai buna calitate la cel mai bun pret.

 Despre Kaufland Romania:

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine in sapte tari si o retea de 115 magazine in Romania. Kaufland Romania este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare incredere la sectiunea Categoria locala, potrivit studiului Trusted Brands al Reader's Digest. Strategia Kaufland are ca scop indeplinirea dorintelor clientilor cu accent pe garantiile si serviciile companiei, varietate, un nivel ridicat de calitate si, bineinteles, preturi atractive. Pentru mai multe informatii vizitati www.kaufland.ro.

 *Acest articol e un produs comercial

Sursa: acasatv.md
Cele mai noi articole

TOP 5