Visezi sa ai bucle perfecte, intr-un timp record? BaByliss Paris a prezentat 3 aparate de coafat, de ultima generatie, la petrecerea Retro Party - VIDEO

Perfecte.md si BaByliss Paris, au dat o petrecere in stil retro, unde invitatii au avut ocazia sa se teleporteze in perioada anilor, cand buclele si onduleurile aranjate cochet, erau in trend, la fel ca si in prezent.

Visezi sa ai bucle perfecte, intr-un timp record? BaByliss Paris a prezentat 3 aparate de coafat, de ultima generatie, la petrecerea Retro Party - VIDEO

BaByliss Paris, care este brandul numarul 1 in Europa in materie de produse de styling si ingrijire personala, a prezentat trei aparate de coafat. Si pentru ca frumusetea se asociaza  perfect cu femeile, hairstylistul Victor Micusa, impreuna cu asistentul sau, au demonstrat un masterclass, unde au testat produsele Babyliss si au explicat care este secretul unor onduleuri perfecte. Este vorba despre: Babyliss Placa 2 in 1 Pure Metal, Ondulatorul Curl Secret 2 si Peria electrica Liss Brush 3D, perfecte pentru schimbarea coafurii in cateva clipe.


 

 "Primul produs este un ondulator complet automat, care este o revolutie in domeniul de styling si permite doamnelor intr-un timp foarte scurt sa obtina coafuri revolutionare. Al doilea produs este un ondulator - indreptator, care este doi in unul si va permite intr-un timp scurt sa obtineti bucle fabuloase, al treilea produs este o perie pentru o indreptare rapida, usoara, ce ofera parului elasticitate si luciu natural. Cu ajutorul domnului Micusa vor fi aplicate anume aceste instrumente, iar fiecare oaspete va avea posibilitatea sa le testeze”, a spus Eugen Soltan, directorul BaByliss Moldova.


 

 BaByliss Curl Secret 2, ondulatorul care iti face buclele dorite intr-un timp record, fara sa depui vreun efort. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa selectezi suvitele dorite si sa prinzi parul, iar aparatul va bucla suvita in mod automat in cateva secunde.

 

 "Noi toti optam pentru naturalete si buclele imi par foarte natural si le-as recomanda tuturor sa incerce", a marturisit Angela Bulat, invitata la evenimentul Retro Party.

 

 

La final invitatii petrecerii au avut parte de o tombola unde castigatoarea s-a ales cu o Placa  2 in 1 Pure Metal


 "Sunt foarte incantata, am folosit, mai folosesc cate ceva din produsele BaByliss, nu ma asteptam, e un cadou foarte placut, o sa-l folosesc cu placere si ma bucur foarte mult ca am venit la acest eveniment", a specificat Adriana Ceban, castigatoarea tombolei.

 Inca de la inceput, succesul brandului BaByliss Paris s-a bazat pe inovatie si design deosebit, dar si pe angajamentul de a oferi produse de inalta performanta si calitate. 

Vezi mai jos in reportaj mai multe detalii despre produsele BaByliss: 


*Acest articol e un produs comercial


Sursa: acasatv.md
Cele mai noi articole

TOP 5