O mai tii minte pe Argentina? Cat de schimbata e la 7 ani de la incheierea filmarilor - FOTO

Nu a existat roman care sa nu fi vazut cel putin un episod din "Inima de tigan" o productie MediaPro Pictures care a revolutionat piata telenovelelor din Romania.

O mai tii minte pe Argentina? Cat de schimbata e la 7 ani de la incheierea filmarilor - FOTO

Printre actorii care au ocupat rapid primele pozitii in topul preferintelor telespectatorilor a fost si Raluca Tataru. Ea a interpretat rolul Argentinei, sora lui Codrut si fiica Bulibasei Aurica, despre care se spunea ca e grasa si foarte mancacioasa. Din aceasta cauza, mama ei era speriata ca nu o sa se marite.

Dupa incheierea filmarilor pentru "Inima de Tigan", despre Raluca Tataru nu s-a mai auzit nimic, fanii intrebandu-se ce s-a intamplat cu actrita care a dat viata personajului atat de popular. De atunci si pana in prezent, vedeta s-a transformat total: si-a tuns parul, s-a vopsit si a slabit extrem de mult.

In cea mai recenta imagine postata de frumoasa Iulia Vantur, pe pagina de Facebook, aceasta apare alaturi de echipa de la "Ferma vedetelor", emisiunea pe care o prezinta, iar in poza apare si Raluca Tataru. Actrita este complet transformata si vizibil schimbata fizic.

Pozele de pe Facebook-ul personal sustin inca o data transformarea.

 

 

Sursa: acasatv.ro
Cele mai noi articole

TOP 5