Pare o tinuta banala pana cand ii vezi incaltarile. Cu ce pereche de sandale a impresionat Pisi din "Inima de tigan" - FOTO

Frumoasa Dana Hauer, cunoscuta publicului drept Pisi din "Inima de tigan", se numara printre vedetele care isi tin la curent fanii si prietenii cu ultimele evenimente din viata lor prin intermediul retelelor de socializare.

Pare o tinuta banala pana cand ii vezi incaltarile. Cu ce pereche de sandale a impresionat Pisi din

Blondina a cucerit publicul printr-o interpretare amuzanta a personajului "Pisi", o tanara dornica sa duca o viata fara lipsuri financiare.

In viata reala, Dana Hauer este complet diferita de personajul pe care l-a jucat in telenovela "Inima de tigan". Vedeta tine sa le reaminteasca acest lucru fanilor sai de pe Facebook, pe care i-a impresionat recent cu o fotografie in care apare cu un look de senazatie.

In fotografia publicata pe Facebook, Dana Hauer si-a etala silueta intr-o rochie intr-o rochie alba, la care a asortat o pereche de sandale cu multe barete. Acest tip de inncaltari se numara printre modele preferate de vedetele din intreaga lume, Jennifer Lopez numarandu-se si ea printre fanele acestui tipar de sandale. 

Sursa: protv.ro
Cele mai noi articole

TOP 5