Ea este cea care a detronat-o pe Thalia in rolul "Marimar"! Cum arata actrita Ana Brenda Contreras acum

In telenovela "Marimar", Thalia este cea care a jucat rolul principal, in anul 1994. Considerata insa de unii invechita si chiar slaba din punct de vedere actoricesc, marea diva a serialelor hispanice a fost inlocuita in "Corazon Indomable" (noua varianta a serialului Marimar) de o noua stea: Ana Brenda Contreras.

Ea este cea care a detronat-o pe Thalia in rolul

 

In timp ce multi ii raman inca fideli Thaliei si cred ca nimeni alta nu poate juca mai bine decat rolul lui Marimar, altii spun ca Ana Brenda este mai naturala si mai credibila.

 

 


 

 

La capitolul frumusete, situatia este asemanatoare, fiecare dintre cele doua actrite avand o frumusete greu de contestat.

Ana Brenda Contreras are varsta de 29 de ani si a facut furori inclusiv in randul publicului din Romania, in telenovele in care a jucat. Actrita de origine mexicana are insa si abilitati vocale demne de o cantareata, avand o multime de fani care ii urmaresc activitatea.

 

 

 

 

Ana Brenda este una dintre vedetele care tin legatura cu fanii de pe retelele de socializare iar imaginile pe care le posteaza o arata vesela si frumoasa.

Vedeta isi incurajeaza intotdeauna fanii sa fie fericiti si sa se bucure de fiecare moment, postand imagini in diverse ipostaze, fiin duna dintre frumusetile care nu se feresc sa isi arate chipul nemachiat sau hainele pe care le poarta prin casa.

 

 

 


Sursa: Perfecte.ro
Cele mai noi articole

TOP 5