In urma cu 16 ani, facea furori cu rolul din „Inger salbatic“. Cum arata Natalia Oreiro la aproape 40 de ani - FOTO

In urma cu 16 ani, facea furori cu rolul din „Inger salbatic“. Acum, are 38 de ani si se dedica familiei.

In urma cu 16 ani, facea furori cu rolul din „Inger salbatic“. Cum arata Natalia Oreiro la aproape 40 de ani - FOTO

Natalia Oreiro a cucerit inimile romanilor la inceputul anilor 2000, odata cu difuzarea telenovelei „Inger salbatic“,in care a jucat rolul principal si i-a dat viata personajului Milagros, o tanara orfana, baietoasa si care ajunge sa traiasca o poveste de iubire cu mostenitorul unei familii extrem de bogate.

Frumusetea, carisma, dar si simtul umorului au transformat-o in idolul tuturor adolescentelor si rivala colegei sale de breasla, Thalía.

In 1988 a lansat primul album care se numea “Natalia Oreiro” si a interpretat piesa „Cambio Dolor”, care i-a deschis drumul spre televiziune ajungand sa joace in “Muñeca Brava”, ce a reusit performanta de a fi lider de audienta.

Odata cu incheierea filmarilor indragitei telenovele, cariera actritei a suferit modificari. Natalia Oreiro a preferat sa-si concentreze atentia pe muzica si productiile cinematografice, iar ulterior, pe familie, fiind casatorita din 31 decembrie 2001 cu Ricardo Mollo, caruia i-a daruit un baietel.

Anul acesta, actrita a implinit 38 de ani, varsta la care nu mai are stralucirea de altadata cand juca tinere indragostite si personaje principale in telenovele. Asta poate si pentru ca, in ultimii ani, actrita nu a mai acceptat propuneri de a juca in povesti lacrimogene si a jucat tot mai multe roluri in filme artistice.

In 2015, ea a acceptat o aparitie de invitata speciala in “Cannibals” si in rest apare numai filme de lung metraj. Va juca in “The Retirement”, “Cuando dejes de querereme” si “El angel”, iar anul viitor in “Pimienta roja” si “Gilda: No me arrepiento de este amor”.

Sursa: okmagazine.ro
Cele mai noi articole

TOP 5