Latino-loverii care au innebunit milioane de femei. Top 4 cei mai sexy si senzuali barbati de origine latina - FOTO

Sunt atat de sexy incat putine femei le-ar putea rezista. Sunt talentati si plini de sex appeal.

Latino-loverii care au innebunit milioane de femei. Top 4 cei mai sexy si senzuali barbati de origine latina - FOTO

Mai jos am realizat topul celor mai hot actori de telenovele din toate timpurile:

1. William Levy

William Levy este unul dintre cei mai celebri actori latino-americani. De origine americano-cubaneza, Levy a emigrat in State pe cand avea numai 14 ani. In 2011 , editia in limba spaniola a revistei People l-a desemnat cel mai sexy barbat din lume.

2. Aaron Diaz

Actorul in varsta de 33 de ani arata la fel de bine ca atunci cand si-a inceput cariera, semn ca trecerea timpului nu si-a lasat deloc amprenta asupra trupului sau. Aaron este pasionat sport, iar imaginile publicate pe contul de Instagram nu fac decat sa ne demonstreze acest lucru.

3. Fernando Colunga

Facea furori inca de cand era impreuna cu Thalia in telenovela “Sarmana Maria” si a reusit sa isi mentina titulatura de barbat fatal pana in ziua de azi. Protagonistul telenovelei “Iti ordon sa ma iubesti!” se mentine in forma asa cum o arata si poza postata pe contul de Twitter.

4. David Zepeda

Actorul din "Sortilegio" isi mentine fizicul de invidat chiar si la peste 40 de ani. Se procupa foarte mult de aspectul sau, iar fanele se bucura de fiecare imagine pe care David o publica pe conturile de socializare.

Sursa: Acasatv.ro
Cele mai noi articole

TOP 5