O mai tii minte Bianca din "Numai Iubirea". S-a transformat total! Vezi cum arata la 19 ani - FOTO

Bianca Neagu, fetita care a jucat unul dintre rolurile principale din telenovela "Numai Iubirea", a implinit 19 ani si nu mai seamana deloc cu micuta inocenta din celebra pelicula.

O mai tii minte Bianca din

Bianca este acum o adevarata domnisoara, si una foarte sexy. Ea se iubeste cu un tanar fotograf si artist englez si este studenta la facultatea de psihologie.

"Anul acesta din pacate nu am intrat la teatru dar tot raul a fost spre bine pentru ca am intrat la Facultatea de Psihologie unde de altfel imi doream sa aplic. Cum nu puteam sa fac ambele facultati simultan voi incerca la anul din nou la UNATC, nu mi-am parasit acest vis. Imi place ceea ce studiez acum, consider ca este o pregatire, dezvoltare personala si evolutie ca persoana pentru ce va avea sa urmeze la facultatea de teatru", a declarat Bianca pentru cancan.ro.

Bianca s-a bucurat si in 2010 de un succes impresionant, in filmul "The whistleblower". 

 

"Dupa ultimul proiect"The whistleblower" in care am jucat in 2010 alaturi de Rachel Weisz m-am canalizat pe scoala pentru ca urmau niste etape importante din viata mea bacalaureatul si admiterea la facultate Momentan sunt studenta astept cu drag si nerbadare sa intru din nou intr-un nou proiect si sper lucrul acesta sa se intample cat de curand", a incheiat ea.

Sursa: ele.ro
Cele mai noi articole

TOP 5