Vedeta cu cele mai multe operatii din America Latina este ingrozita. Actrita este hartuita de un fan - FOTO

Belinda a devenit celebra inca de pe vremea cand era o fetita. La 10 ani, a jucat in telenovela "Amigos por siempre".

Vedeta cu cele mai multe operatii din America Latina este ingrozita. Actrita este hartuita de un fan - FOTO

 

Belinda se bucura de succes atat de muzica, cat si in televiziune si pare sa-si fi gasit iubirea adevarata in persoana iluzionistului si cantaretului american Criss Angel. 
Belinda are milioane de fani in lumea intreaga, insa se pare ca unul dintre ei este mai implicat decat si-ar dori vedeta. Ea a primit mai multe scrisori, in care este hartuita de un admirator. Barbatul i-a cerut sa-l paraseasca pe Criss Angel, pentru ca nu i se potriveste.

"Esti o tanara fina si distinsa. Nu te potrivesti cu barbati de culoare, fotbalisti, toreadori, boxeri, magicieni, artisti sau cantareti, deoarece acesti oameni sunt inutili, chiar daca au bani. Uita de magicianul cu care te vezi, pentru ca el este un om casatorit  si nu ti se potriveste, chiar daca banii iti pot lua mintile si lucrurile se agraveaza!", este o parte din textul scrisorii care a aparut in mai multe publicatii. 

Belinda nu a comentat pana in prezent aceste scrisori, dar este de la sine inteles ca va lua atitudine pentru siguranta ei.

 

 

Belinda este una dintre cele mai controversata vedeta latino. Se spune ca si-a facut zeci de operatii estetice, inclusiv de micsorare a taliei. Ea nu a recunoscut niciodata, spunand ca frumusetea ei este 100% naturala. 

 

⚓️💙⚓️

A post shared by Beli (@belindapop) on Jan 25, 2017 at 6:09pm PST

 

 

Belinda si  Criss Angel formeaza un cuplu de la inceputul anului si par sa se simta minunat impreuna. 


Sursa foto: Instagram.com

Sursa: Perfecte
Cele mai noi articole

TOP 5