Alexandra Stan, regina topless. Interpreta pozeaza fara haine si inhibitii pe plajele fierbinti - FOTO

Ea este cea mai dezinhibata artista autohtona, una care adora sa se topeasca pe plajele insorite in costume de baie minuscule.

Alexandra Stan, regina topless. Interpreta pozeaza fara haine si inhibitii pe plajele fierbinti - FOTO

 

Alexandra Stan a declarat cod rosu de canicula pe Instagram cu cele mai hot fotografii de vacanta, in cele mai indraznete ipostaze. Este obisnuita sa zburde libera, caci nu poarta sutien nici in viata de zi cu zi, iar la plaja nici nu vrea sa auda de un bronz cu urme. si pe scena  adopta outfituri extravagante sau cat mai sumare, spre entuziasmul admiratorilor de sex masculin.

  

 

Are un corp tonifiat, tras prin inel si ar fi pacat sa nu-l vada lumea, in toata spendoarea. Cantareata, care a devenit cunoscuta datorita hitului Mr Saxobeat, are un iubit la fel de fierbinte ca si ea, insa unul care o surprinde in fotografii si nu este deloc gelos pe reactiile fanilor de pe social media.

 


 

 

Alexandra si Bogdan Staruiala traiesc o poveste de dragoste de mai bine de 9 luni, iar el nu are nimic impotriva ca iubita sa sa se expuna atat de sexy pe Instagram. Mai mereu fara sutien, fie acoperita de un tricou semitransparent, de maini, emoticoane, sau tot felul de improvizatii, Alexandra a devenit topless queen pe Instagram.

 
Sursa: Okmagazine.ro
Cele mai noi articole

TOP 5