Andreea Marin, asa cum nu ai mai vazut-o. Vezi cum ii sta cu parul alb: "Am 43 de ani si ma simt mai bine decat la 20" - FOTO

Andreea Marin si-a surprins fanii cu o noua schimbare de look. Vedeta care este tunsa bob, apeleaza frecvent la extensii sau peruci pentru a fimereu altfel, iar recent le-a aratat fanilor cum i-ar sta cu parul alb.

Andreea Marin, asa cum nu ai mai vazut-o. Vezi cum ii sta cu parul alb:

 

 

 

Andreea Maris-a pozat cu o peruca vopsita istil ombre, cu radacina neagra si varfurile albe. In dreptul imaginii, vedeta a scris: “Fugim de firele de paalb, nu-i asa? Eu le ainca de la 18 ani si le vopsesc, n-am ce face. Dar daca nu radacinile ar fi albe, ci ... restul podoabei capilare?! Nu mi-am putut inchipui, pana nu am probaaceasta peruca inedita. Nu ma asteptam, dar e foarte interesanta si ... imi place! Cateodata, e bine sa experimenteziinainte de a spune "nu". Incearca ceva nou, ai putea avea o surpriza placuta!”.

 

 

 

 

Vedeta a mai adaugat apoi un comentariu prin care le-a transmis fanilor urmatorul mesaj: “Am 43 de ani si ma simt mai bine decat la 20, varsta nu e o problema, decat daca nu traiesti echilibrat”.

 

 

 

Sursa foto: facebook.com

Sursa: Perfecte
Cele mai noi articole

TOP 5