Are 19 ani si pozeaza super sexy! Imagini incendiare cu fiica lui Sylvester Stallone - FOTO

Celebrul actor Sylvester Stallone (70 de ani) are de ce sa fie mandru. are acasa trei fete, una mai frumoasa ca alta, si toate aspira la o cariera de model.Sylvester Stallone - FOTO

Are 19 ani si pozeaza super sexy! Imagini incendiare cu fiica lui Sylvester Stallone - FOTO

Sophia (20 de ani), sistine (19 ani) si scarlet (15 ani) sunt cele trei comori ale lui stallone. sistine, fiica cea mijlocie, este cea mai activa pe conturile de socializare si primeste tot mai multe oferte pentru a poza in revistele de moda. Nu oricum, ci-n lenjerie intima.

 

 

 

Tanara de 19 ani a inceput, treptat, sa posteze pe contul sau de instagram imagini din ce in ce mai provocatoare. Majoritatea sunt realizate pentru campanii la lenjerie intima, iar sistine stie sa-si scoata in evidenta atuurile fizice.

 

 

Sistine pozeaza in bikini minusculi si sutien si isi etaleaza mandra abdomenul plat si picioarele interminabile. Pe instagram, fanii nu mai contenesc cu laudele.

 

 

Daca o tine tot asa, la usa frumoasei sistine se va forma coada curand. sa vedem insa, cine isi face curaj sa invite in oras odrasla celebrului stallone.

 

Sursa: click.ro
Cele mai noi articole

TOP 5