Bruce Willis este de nerecunoscut. Actorul a calcat pe covorul rosu vizibil imbatranit - FOTO

Zilele trecute, celebrul actor in varsta de 62 de ani a fost rasplatit, in cadrul Festivalului de Film din Philadelphia, cu Premiul Lumiere.

Bruce Willis este de nerecunoscut. Actorul a calcat pe covorul rosu vizibil imbatranit - FOTO

Drep prin urmare, Bruce Willis s-a prezentat la respectiva ceremonie pentru a ridica premiul, care i-a fost inmanat de regizorul M. Night shyamalan, cel cu care, in prezent, acesta filmeaza la pelicula ”Glasss.

Am avut, asadar, ocazia de a-l vedea pe Bruce Willis pe covorul rosu, defiland alaturi de regizorul M. Night Shyamalan, care i-a inmanat premiul, dar si de alti oameni din industria cinematografica.

Ce ne-a atras atentia, insa, a fost infatisarea vizibil schimbata a actorului in varsta de 62 de ani.in aceste imagini surprinse de fotografii oficiali, Bruce apare total schimbat fata de cum il stiam noi. Actorul si-a lasat barba si nici nu s-a mai tuns 0, ceea ce ii ofera intr-adevar un look mai imbatranit, insa nu mai putin sarmant.

 

Imbracat la patru ace, fostul sot al lui Demi Moore e la fel de sexy si de impunator ca oricand, demonstrand ca varsta e doar o cifra De altfel, Bruce a demonstrat ca poti imbatrani frumos si natural, si ca nu e nevoie sa apelezi la doctorul estetician de la primele riduri, caci ele te pot pune intr-o lumina mai mult decat favorabila. Noua ne place de noul Bruce, voua?

Sursa foto: Google.com

Sursa: Okmagazine.ro
Cele mai noi articole

TOP 5