Diana Grigor: "Nu imi fac astfel de proceduri…" Interpreta vrea o intalnire cu chirurgul plastician, Anatolie Taran, cel care a spus ca vedeta isi injecteaza buzele - VIDEO

Diana Grigor, Diana Ballerini si Natalia Colesnic au fost invitate la emisiunea O Seara Perfecta, unde au continuat dezbaterile la tema operatiilor plastice, acidului hialuronic si sanilor siliconati.

Diana Grigor:

Declaratiile din emisiunea de ieri, facute de chirurgul plastician, Anatolie Taran, le-a pus pe jar pe mai multe vedete de la noi. Interpreta Tany Vander a recunoscut, intr-un final, pentru perfecte.md, ca si-a pus silicoane, iar Diana Grigor doreste sa demonstreze ca nu si-a facut nici o schimbare la buze, astfel, interpreta si-a propus sa mearga impreuna cu echipa O Seara Perfecta pentru o consultatie la domnul chirurg plastician.

“Nu m-am suparat asa de tare. Eu stiu foarte bine ca nu am. Nu imi fac proceduri de astea… Nu poti sa dai un diagnostic corect doar uitandu-te la fotografie… As apela la niste schimbari, dar dupa nastere. Acum ma simt bine in pielea mea,” a spus Diana Grigor.

Sursa: Acasatv.md
Cele mai noi articole

TOP 5