Excentricitati de sotie de milionar. Ce animal neobisnuit de companie are Xenia Deli - FOTO

Frumusetea a facut-o celebra, iar casatoria cu un om de afaceri din Egipt a transformat-o intr-una dintre cele mai discutate vedete de pe Instagram.

Excentricitati de sotie de milionar. Ce animal neobisnuit de companie are Xenia Deli - FOTO

Xenia Deli, moldoveanca din videoclipul lui Justin Bieber duce o viata extrem de luxoasa, care ii permite multe excentricitati.

S-a casatorit cu un barbat cu 36 de ani mai in varsta decat ea, insa arata foarte bine impreuna si par sa formeze un cuplu fericit. Lucru deloc dificil, avand in vedere ca cei doi duc o viata din care pare sa nu lipseasca nimic, barbatul fiind un cunoscut om de afaceri, cu o avere impresionanta. 

In varsta de 27 de ani, Xenia le intrece in frumusete pe multe dintre divele consacrate ale Hollywood-ului, iar acum se pare ca le poate depasi pe acestea si in ceea ce priveste stilul de viata. Printre ultimele fotografii postate de model pe Instagram, se numara cel putin doua care au atras imediat atentia fanilor.

Una dintre imagini o arata pe Xenia jucandu-se cu un pui de...leu, iar descrierea fotografiei spune ca animalul ar fi noul locatar al casei: " Cele doua leoaice protejand familia si caminul nostru."

The two lionesses protecting our family and our house 🐅😉

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on Mar 15, 2017 at 9:10am PDT

Sursa: Perfecte
Cele mai noi articole

TOP 5