,,Femeia-pisica" si-a gasit un iubit pe masura. Cum arata controversatul designer - FOTO

Vedeta despre care se spune ca a cheltuit peste 4 milioane de dolari pe operatii estetice se iubeste cu un designer vestimentar, Lloyd Klein.

,,Femeia-pisica

 

Mireasa lui Wildenstein, trimitere deloc subtila la Mireasa lui Frankenstein, a fost desemnata de tabloidul Daily Mail cea mai infricosatoare celebritate din lume.

 

 

 

Celebra pentru nenumaratele sale operatii estetice, Jocelyn Wildenstein nu inceteaza sa uimeasca cu aspectul sau infricosator. Denumita "Femeia-pisica", vedeta are un sot pe masura. Klein nu este nici el strain de operatiile estetice.

 

 

 

Jocelyn a fost casatorita, in trecut, cu un om de afaceri instarit, pentru care a si spus ca si-a facut toate operatiile. Cand si-a dat seama ca aceste o insala cu un model mult mai tanar decat ea, a divortat si, pentru o buna perioada de timp, a primit o pensie lunara, in valoare de 110.000 de dolari. A ramas insa fara niciun ban, din cauza dependentei de medicina estetica.

 

 

 

Nici in relatia cu Klein, situatia nu este intotdeauna roz. Cei doi au fost vizitati de politie in repetate randuri, dupa ce s-au acuzat reciproc de violenta domestica. Cand toata lumea credea ca s-au despartit, controersatul cuplu a fost fotografiat in aceleasi ipostaze afectuoase ca ale oricarei alte perechi...normale.

 

 

 

Inainte de a trce prin toate transformarile atat de vizibile pe chipul ei, despre Jocelyn se poate spune ca era o femeie extrem de frumoasa. 

 

Sursa: Perfecte.ro
Cele mai noi articole

TOP 5