Florin, iubitul Denisei Raducu, doarme la mormantul artistei! Barbatul este distrus de durere - FOTO

Moartea Denisei Raducu i-a lasat un mare gol în suflet iubitului sau, Florin. Barbatul nu-si mai poate reveni din suferinta.

Florin, iubitul Denisei Raducu, doarme la mormantul artistei! Barbatul este distrus de durere - FOTO
Florin ar fi facut orice pentru Denisa Raducu, mai ales ca acesta voia sa o ia si de sotie, insa Dumnezeu a luat-o inainte ca acestia sa faca pasul cel mare. Se pare ca Florin se duce mai mereu la mormantul Denisei, unde ar vorbi cu artista.
Se pare ca Florin ar fi si dormit într-o noapte la mormantul Denisei, barbatul ar fi stat peste 8 ore. Pentru el, Denisa Raducu era totul, iar cum a aflat ca aceasta este grav bolnava, Florin a lasat afacerile din Spania si a venit de urgenta în Romania. Denisa Raducu a murit dupa o lunga agonie
Denisa Raducu a fost diagnosticata cu carcinom hepatocelular si, timp de cateva luni, a luptat cu boala cumplita, medicii facand tot ce se poate pentru a o scapa din ghearele morţii. Mai mult, pe langa tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat si un tratament complementar, naturist, dar, din pacate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugati-va pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din pacate, Denisa Raducu a murit, pe 23 iulie, acasa la ea, vegheata de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerand lumea muzicii.


Sursa: http://spynews.ro
Cele mai noi articole

TOP 5