Iubita lui Cristiano Ronaldo, sexy la plaja! Iata cum arata viitoarea mamica - FOTO

Se pregateste sa aduca pe lume cel de-al patrulea copil al lui Cristiano Ronaldo, insa prea putini fani ii observa burtica atunci cand apare asa. Daca in trecut avea conturile de pe retelele de socializare private, acum Georgina Rodriguez se pozeaza din ipostaze din ce in ce mai sexy si face imaginile publice.

Iubita lui Cristiano Ronaldo, sexy la plaja! Iata cum arata viitoarea mamica - FOTO

La 22 de ani, iubita lui Ronaldo este insarcinata, iar vestea a aparut in mod uimitor in presa, la scurt timp de la nasterea gemenilor pe care fotbalistul ii are cu o mama surogat. Femeia care a dat viata bebelusilor, la fel ca si mama fiului cel mare al sportivului, a ramas sub anonimat.

Cristiano a povestit in trecut ca juniorul lui isi doreste nu mai putin de 7 copii, iar faptul ca anul acesta i s-au nascut deja 3 nu ne face decat sa ne gandim ca isi va atinge obiectivul familial.

Ronaldo a fost cel care, intrebat daca se bucura ca urmeaza sa aiba 4 copii, a raspuns: "Da, foarte mult!", confirmand astfel ca Georgina este insarcinata. Bruneta a aparut intr-o serie de fotografii recente in care i se poate observa burtica. 

Insa asta nu este tot. In ciuda faptului ca se pregateste sa devina mamica, Georgina nu paraseste sala de sport si chiar se filmeaza in timp ce isi face exercitiile, pentru a-si sfatui prietenele virtuale sa faca miscare si sa aiba grija de corpurile lor. Probabil ca orele de sport o si fac sa arate atat de bine incat cucereste Instagramul cu pozele sale de la piscina.

Sursa: Perfecte.ro
Cele mai noi articole

TOP 5