Iulia Albu a observat un detaliu la o poza cu Mihaela Radulescu, pe care nimeni altcineva nu l-a vazut. Iata ce a criticat - FOTO

Aflata in vacanta, dupa o perioada lunga in care a sustinut doua emisiuni in direct la Pro TV, Mihaela Radulescu a trecut la activitati mai lejere, cum ar fi promovarea unei colectii de costume de baie.

Iulia Albu a observat un detaliu la o poza cu Mihaela Radulescu, pe care nimeni altcineva nu l-a vazut. Iata ce a criticat - FOTO

Trasa prin inel, impecabil lucrata la sala, cine putea fi mai potrivita decat Mihaela Radulescu sa promoveze o linie de costume de baie? Zis si facut, diva de Monaco a arborat cel mai sexy zambet din panoplie, s-a asezat provocator pe terasa vilei din Monte Carlo si a pozat.

Cum era de asteptat, carcotasii nu au intarziat sa apara. Cea mai vocala dintre ei a fost Iulia Albu, pe blogul personal.

”Mihaela mizeaza pe puterile mistice ale pinguinului, fiind de notorietate fobia mea fata de aceste pasari, in noua ei campanie pentru deodorant. Cum care campanie pentru deodorant?! Priviti atent imaginile! Avem una bucata axila expusa, evident, din inspiratia, nu… nu transpiratia si nici creativitatea, stiti voi… inspira-expira, inspira-expira si… un pinguin decorat cu steaua curajului de a asista la acest tablou. Ceva superb! P.S. LOL! Tousi… Mihaela isi scoate vreodata acele bratari??!!”, a scris fashion editorul pe blogul personal.

Sursa: click.ro
Cele mai noi articole

TOP 5