Kelly Clarkson: "Ma simteam cumplit, dar nimanui nu-i pasa." Artista a vorbit despre kilogramele sale - FOTO

In timp ce unele celebritati isi doresc sa fie cat mai slabe, Kelly Clarkson are curajul de a recunoaste ca nu se simtea in pielea ei atunci cand cantarea mai putin.

Kelly Clarkson:

Jurata de la ”american idol” a vorbit, recent, despre greutatea ei, satula fiind de acuzele ca a castigat prea multe kilograme in ultimii ani sau ca nu arata precum celelalte staruri din industrie. artista a avut curajul de a recunoaste ca a fi slaba nu inseamna neaparat a fi fericita, ea simtindu-se ”cumplit cand era slaba”, pentru ca era o presiune sa se mentina in forma.

”Cand eram cu adevarat slaba, voiam sa ma sinucid. Ma simteam cumplit, si pe dinauntru si pe dinafara. si asta a durat patru ani. Dar nimanui nu-i pasa, caci din punct de vedere estetic aratam bine”, a declarat cantareata in cel mai recent interviu al sau, acordat revistei ”attitude”.

Kelly a vorbit si despre presiunea de a se alinia trendului de a fi slaba, asemenea pop starurilor Britney spears si Christina aguilera. ”Mi-am dat seama ca singura modalitate de a scapa era sa renunt. au fost niste vremuri cu adevarat grele, mi-am distrus, pur si simplu, genunchii si picioarele, pentru ca tot ce faceam era sa-mi pun castile si sa alerg. Eram la sala tot timpul”, a martutisit Kelly Clarkson.

Sursa foto: Google.com

Sursa: Okmagazine.ro
Cele mai noi articole

TOP 5