Kim Kardashian, parada de costume sexy. Vedeta a trecut prin cele mai mari transformari pentru a sarbatori Halloween-ul - FOTO

Daca se stie ceva cu adevarat despre Kim Kardashian, este ca adora sa fie in centrul atentie, adora sa fie fotografiata si sa isi etaleze trupul in fata privitorilor. Si ce ocazie mai buna decat Halloween-ul, pentru a se costuma in cele mai atractive personaje?

Kim Kardashian, parada de costume sexy. Vedeta a trecut prin cele mai mari transformari pentru a sarbatori Halloween-ul - FOTO

Kim a schimbat nu mai putin de 3 tinute, dintre care una a fost aspru criticata de fani. Pe langa asta, Kim si sora sa, Kourtney, s-au costumat in Maddona si Michael Jackson, iar imaginile fac senzatie pe internet.

Rochie lunga, alba, sclipitoare, accesoriu din blana, par blond si carlionti perfecti; toate au facut din Kim un spectacol, desi au atras puternic atentia de la sora sa, care a ramas in umbra.


Nici costumul ca de indianca, in care si-a dorit sa o imite pe Cher, nu a fost unul dintre cele mai clasica, Kim alegand unul galben, din doua piese, care i-a lasat la vedere abdomenul pentru care pare ca munceste intens in sala de sport.

Unul dintre personajele alese de Kim pentru Halloween a fost, insa, intens criticat. Bruneta s-a imbracat la fel ca Aaliyah, cantareata celebra care a incetat din viata la 22 de ani, din cauza unui accident aviatic.

Desi costumul nu i-a venit deloc rau, potrivindu-se intocmai pe stilul sexy al vedetei, fanii ei au acuzat-o de rasism si nu au fost deloc de acord cu faptul ca aceasta si-a dorit sa imite o persoana de culoare.


Sursa: Perfecte
Cele mai noi articole

TOP 5