Madalina Ghenea dezminte zvonurile: ”Nu am fost batuta sau agresata de tatal copilului meu.” - FOTO

Dupa ce a aparut in presa autohtona un video in care actrita parea ca are o disputa aprinsa cu tatal copilului ei, Madalina Ghenea a tinut sa lamureasca lucrurile, prin intermediul contului ei de Instagram.

Madalina Ghenea dezminte zvonurile: ”Nu am fost batuta sau agresata de tatal copilului meu.” - FOTO

Cum multe publicatii au titrat ca Madalina a fost bruscata de Matei stratan, iubitul si totodata tatal fetitei sale, actrita a decis ca e timpus sa spuna lucrurilor pe nume si sa dea o explicatie publica, pentru ca zvonurile sa inceteze.

Asa se face ca aseara, pe contul ei de instagram, a aparut un mesaj in care Madalina nu nega neaparat cearta pe care a avut-o cu iubitul sau, insa prin care a precizat ca, in niciun moment, nu a fost batuta sau agresata de cel cu care are o relatie de mai bine de un an. ”inteleg vanatoarea de senzational, inteleg meseria de jurnalist, realizez ca orice postez este interpretabil.

Tin sa precizez ca nu am fost „batuta” sau „agresata” de tatal copilului meu”, a scris Madalina pe instagram.amintim ca Madalina Ghenea si Matei stratan sunt impreuna de anul trecut.

 

In octombrie 2016, afaceristul a cerut-o in casatorie pe Madalina, pe cand se aflau in Londra. Acum sapte luni, in familia lor a venit o fetita perfect sanatoasa.

Sursa foto: Google.com

Sursa: Okmagazine.ro
Cele mai noi articole

TOP 5