Mariana Mihaila are deja baiat mare! Marius a implinit un an si a avut parte de o petrecere de pomina - FOTO

Interpreta si-a adunat prietenii si colegii de breasla pentru a-l sarbatori impreuna pe baietelul ei.

Mariana Mihaila are deja baiat mare! Marius a implinit un an si a avut parte de o petrecere de pomina - FOTO

Daca in timpul sarcinii Mariana era foarte discreta si a tinut ca acea perioada sa fie ferita de ochii presei, iata ca a venit si timpul ca interpreta sa se laude cu flacaul ei. 

Artista a organizat o super petrecere, la o piscina din capitala. Pe langa familie si rude, la prima aniversare a lui Marius au venit si multi interpreti, printre care Ionel Istrati si Katalina Rusu. Interpreta a scris si un mesaj de felicitare emotionant pe pagina sa de facebook:

"Soarele zambea si inima inflorea in ziua cand te asteptam pe tine, cu un sentiment imens, traiam totul mai intens si viata mea de atunci, e plina de iubire..."Exact cu un an in urma traiam cele mai puternice emotii din viata mea... ziua in care am devenit mamica si Dumnezeu mi-a daruit cel mai frumos cadou care poate exista pe lume. Imi sunt prea sarace cuvintele ca sa pot povesti tot ce simt acum - la prima lui aniversare. Aproximativ la aceasta ora, pe 7 august 2016, i-am vazut ochisorii si i-am auzit vocea pentru prima data, iar ochii mei plangeau fara oprire... Un amalgam de sentimente ma copleseste si azi, de ziua scumpului meu baietel. Iar primul an a trecut ca o clipa si m-am redescoperit pe mine altfel... imi doresc doar sa fie sanatosel, intelept si fericit si multumesc Domnului pentru aceasta bucurie". 

 

Ii uram si noi multa sananate si La multi ani!

 

Sursa foto: facebook.com

Sursa: acasatv.md
Cele mai noi articole

TOP 5