Megan Fox arata senzational dupa 3 nasteri. Actrita s-a fotografiat in lenjerie intima - FOTO

Are 31 de ani, 3 copii, o familie superba si un corp perfect.

Megan Fox arata senzational dupa 3 nasteri. Actrita s-a fotografiat in lenjerie intima - FOTO

Megan fox a pozat in lenjerie intima si a demonstrat inca o data ca poate fi cea mai frumoasa femeie de la Hollywood. Actrita a devenit celebra dupa aparitia sa in Transformers. Desemnata in urma cu cativa ani cea mai sexy femeie din lume, Megan s-a concentat in ultima perioada mai mult pe familie decat pe cariera. Acum pare ca si-a reindreptat atentia catre viata de vedeta si a facut un pictorial ultra-sexy, in lenjerie intima.

Contul sau de Instagram este luat cu asalt ori de cate ori isi face publica vreo fotografie sexy, admiratorii ei grabindu-se sa o complimenteze cat mai repede. Sute de mii le aprecieri si o multi de aparitii in tabloide admit faptul ca actrita si-a recapatat statutul de sex-simbol, chiar daca afirma, in trecut, ca revenirea dupa a treia nastere a reprezentat pentru ea o experienta ,,oribila": ,,Am muncit foarte foarte mult. De data aceasta, mi s-a parut extrem de greu sa slabesc si a trebui sa alerg foarte mult. A fost groaznic!", afirma vedeta.

Chiar si asa, a starnit invidia multor femei care au considerat ca arata deja fantastic, fara prea mari eforturi. Iar adevarul nu este departe, avand in vedere ca pana acum a mai pozat in pictoriale, iar ultimele imagini o arata radiind de frumusete. Sursa foto: Instagram.com

Sursa: Perfecte.ro
Cele mai noi articole

TOP 5