Nicole Cherry a fost transformata in Jennifer Lopez. Vedeta a devenit o blonda focoasa - FOTO

Nicole Cherry a fost transformata in Jennifer Lopez. Artista a acceptat provocarea primita de la hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

Nicole Cherry a fost transformata in Jennifer Lopez. Vedeta a devenit o blonda focoasa - FOTO
Artista recunoaste ca s-a obisnuit mai greu cu look-ul nou, pentru ca nu a fost vopsita niciodata si nu banuia cum ii sta cu o alta culoare de par. Nicole Cherry a fost transformata in Jennifer Lopez si a fost foarte incantata de rezultat “A fost un soc sa fiu blonda pentru cateva ore, m-am obisnuit putin mai greu.

 

Nu stiu daca as vrea sa fiu permanent, dar cu siguranta voi mai apela la o peruca blonda. Nu am mai fost vopsita niciodata, tin foarte mult la culoarea mea naturala”, a spus Nicole.

 


“Prima data cand am participat la proiectul lui Adrian Perjovschi a fost in urma cu doi ani cand am ales un personaj Harajuku si pentru ca ne-am inteles foarte bine, am decis sa repetam experienta asa ca acum am ales-o pe JLO. De ce? O consider un model, la cei 48 de ani arata incredibil si mi-as dori sa cred ca o voi urma din acest punct de vedere si pot spune ca avem cateva lucruri in comun: dragostea pentru muzica, vorbesc spaniola si pasiunea pentru sport”, marturiseste Nicole Cherry, care vara aceasta a dat Bacalaureatul.
Sursa: Libertatea.ro
Cele mai noi articole

TOP 5