Oana Zavoranu vrea sa apeleze la serviciile unei mame surogat. Este dispusa sa plateasca chiar si 100.000 de euro

Desi a declarat mereu ca nu isi doreste sa fie mama, se pare ca Oana Zavoranu s-a razgandit dupa dupa ce s-a casatorit. De dragul sotului ei, care isi doreste sa fie tata, Oana este dispusa sa isi mareasca familia cu ajutorul unei mame surogat.

Oana Zavoranu vrea sa apeleze la serviciile unei mame surogat. Este dispusa sa plateasca chiar si 100.000 de euro

Oana Zavoranu a declarat ca isi doreste sa devina mama peste 2-3 ani, sa mai aiba timp sa copilareasca. Totusi, vedeta nu este dispusa sa poarte ea copilul, asa ca vrea sa apeleze la serviciile unei mame surogat. Cat este dispusa sa plateasca? Oana Zavoranu este hotarata sa dea chiar si 100.000 de euro pentru ca o alta femeie sa-i aduca pe lume copilul, o suma mult mai mare decat cea platita chiar si de Kim Kardashian, cea care a cheltuit putin peste 68.000$ pentru a deveni mama pentru a treia oara.

 

 

Oana a mai declarat ca isi doreste un baiat si ca nu o sa-i lipseasca nimic micutului. Desi vedeta ar deveni astfel pentru prima data mama, sotul ei, Alex Ashraf ar deveni tata pentru a doua oara. Barbatul in varsta de 30 de ani (cu 14 ani mai tanar decat Oana), mai are un copil in varsta de 7 ani din relatia anterioara. 

Sursa: Perfecte
Cele mai noi articole

TOP 5