Pamela Anderson, in costum de baie, la 50 de ani. Cum arata cu adevarat corpul vedetei Playboy - FOTO

Imaginile cu ea in celebrul costum de baie rosu nu vor fi, probabil, uitate niciodata.

Pamela Anderson, in costum de baie, la 50 de ani. Cum arata cu adevarat corpul vedetei Playboy - FOTO

Totusi, nici realitatea nu se prezinta prea rau, actrita de 50 de ani aratand perfect in costum de baie si-n prezent. La jumatatea lunii trecute, Pamela anderson a fost intr-o vacanta in sudul Frantei, unde paparazzi au surprins-o in toata splendoarea ei. aflata pe un iaht, actrita de 50 de ani apare in fotografiile respective intr-un costum de baie negru, deux-pieces, care i-a venit ca turnat.

Trebuie sa recunoastem ca starul hollywoodian arata, inca, foarte bine si ca se bucura de o silueta tonifiata, pe care sigur a antrenat-o din greu in sala de fitness. Nu acelasi lucru putem spune, din pacate, si despre chipul actritei, care, dupa cum stim, a trecut prin niste transformari din cauza doctorilor plasticieni si a interventiilor la care s-a supus actrita.

In fine, cert e ca trupul actritei e fierbinte, iar ea a facut senzatie de cum s-a afisat la bordul acelui iaht. Fotografiile surprinsacolo au facut inconjurul internetului si multi s-aaratat surprinsi de aspectul actuaal celebrei actrite.

Poate e important de mentionat si faptul ca actrita era insotita de un barbat necunoscut, de care parea foartapropiatasi despre care credem caeste noul mascul din viata ei.

Sursa: Okmagazine.ro
Cele mai noi articole

TOP 5