Vedete din Romania cu afaceri de succes. Celebritatile care si-au transformat pasiunea in business

Cu siguranta te-ai intrebat cu ce se ocupa vedetele de la noi atunci cand nu sunt pe micul ecran. Ce alte surse de venit au? Raspunsul nu este deloc surprinzator: majoritatea au ales sa isi transforme pasiunea in business. Noi am realizat un top 5 al vedetelor care si-au deschis o afacere si care au rezistat pe piata.

Vedete din Romania cu afaceri de succes. Celebritatile care si-au transformat pasiunea in business
Andreea Raicu

Cunoscuta drept un icon al bunului gust in materie de fashion, Andreea Raicu a stiut sa profite de acest statut. In mediul online, isi promoveaza colectia de articole vestimentare, produsele de beauty si accesoriile. Vedeta are afinitati si pentru dezvoltarea propriei fiinte si exploreaza conceptul de Mindfulness- capacitatea de a fi constient de ceea ce traiesti. Este de parere ca “o idee care nu ajunge o fapta e o idee nula” si sustine cursuri pentru a-i ajuta pe cei prezenti sa investeasca mai mult in propria persoana.
Dana Rogoz
Dana Rogoz s-a lansat in afaceri prin crearea unei colectii de genti, pantofi, articole vestimentare si a parfumului Moon. Numele brandului “Moon” se leaga de honeymoon, dar si de ideea de fete ale Lunii, care se schimba in fiecare zi. In concordanta cu asta, Dana le vine in ajutor doamnelor si domnisoarelor care doresc sa fie elegante si sa aiba o noua geanta in fiecare zi. Ei bine, nu tocmai una noua, ci una cu o fata detasabila. Astfel, in functie de personalitate, poti alege ce fata doresti sa aiba geanta ta astazi. Sau chiar o poti personaliza. 

 

Bianca Dragusanu

Fosta asistenta TV, Bianca Dragusanu, are propriul atelier de croitorie si confectioneaza rochii in editii limitate. Si pentru ca stie cum sa le puna in valoare, este modelul BD Atelier. Insa Bianca nu s-a multumit cu putin. Cei peste 600.000 romani care urmaresc postarile sale ii aduc frumoasei blonde contracte de imagine valoroase.

 

Alina Sorescu
Sotia designerului Alexandru Ciuciu, Alina Sorescu nu s-a retras din activitatile pe care le iubeste si care rotunjesc veniturile familiei. Artista a deschis o scoala de muzica pentru copii, „Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica-Alina Sorescu”, unde le prezinta celor mici culisele lumii muzicale.

 

Laura Cosoi

Implicata mai timid in mediul de business, Laura Cosoi si-a indreptat atentia catre blogul personal. Astfel, pe langa articole despre fashion si beauty, actrita isi promoveaza in mediul online cartea “Ramai la masa”, in valoare de 37 lei. Cei peste 14.000 de vizitatori unici ii aduc acesteia si numeroase contracte de imagine.

 

Sursa: Perfecte
Cele mai noi articole

TOP 5