Victoria Beckham, senzationala in costum de baie. Cum arata cea mai stilata britanica - FOTO

Vogue Olanda a reusit ceva greu de realizat pentru foarte multe reviste.

Victoria Beckham, senzationala in costum de baie. Cum arata cea mai stilata britanica - FOTO

 

O coperta cu Victoria Beckham „cumva” in costum de baie. Love it! N-a fost usor lucru. De cate ori ati vazut-o pe Victoria pozata la plaja? Mai degraba o surprinzi pe Kate Middleton topless la soare… 

 

Shootingul este insotit  de un interviu in care Victoria vorbeste despre secretele mariajului sau cu David Beckham. „Daca as fi fost intr-adevar pe cat de nefericita se spune ca arat in pozele surprinse de paparazzi, copiii mei n-ar fi la fel de fericiti si n-as n-as mai fi fost maritata. Eu si David chiar ne distram impreuna”, spune ea.

 

 

 

Cum de se mentine in forma? „In fiecare dimineata alerg 5 kilometri, apoi fac exercitii fizice timp de o ora cu un antrenor personal. Mai mult n-am timp, pentru ca trebuie sa fug la bucatarie sa-i pregatesc piureul de avocado lui Romeo”, povesteste Victoria, dorind sa evidentieze ca nu rateaza nici indatoririle de mama.

 

 

 

„Nu sunt perfecta. Nu trebuie sa arat de parca am 25 de ani. si trebuie sa va spun ca asta suna mai rau decat se simte, de fapt. Ma concentrez pe ceea ce am realizat si ma simt binecuvantata.”

 


Sursa foto: Google.com

Sursa: Okmagazine.com
Cele mai noi articole

TOP 5