"Imi ascundeam mancarea in urechi si untul in par". Povestea tulburatoare a tinerei anorexice care a uimit lumea medicala - FOTO

Julia Janssen ( 24 de ani) a reprezentat unul dintre cele mai grave cazuri de anorexie vazute de medici.

“Am simtit ca ies din trup, de parca as fi fost o bomba”. Povestea incredibila a unei tinere

Telespectatorii sunt invitati sa paseasca “Dincolo de Povestiri” pentru noi experiente incredibile, pe 24 septembrie, de la 23:30, ACASA.

Saptamana Mare. Nu faceti asta in Miercurea de dinaintea Pastelui! Aduce ghinion

In Miercurea Sfanta din Saptamana Mare, Iisus a laut Cina cea de taina alaturi de cei 12 apostoli ai sai, iar la sfarsit el le-a spus ca unul dintre ei il va trada.

O vedem des la televizor, dar nu te-ai fi gindit ca putea arata asa! Despre cine crezi ca merge vorba?

Este una din femeile de televiziune din Romania, dar este de nerecunoscut dupa pozele din adolescenta!

Oana Sarbu vorbeste despre cariera si familie, la "Doamne de Poveste"

In editia de duminica, 2 decembrie, Olivia Steer o aduce in fata telespectatorilor, la “Doamne de poveste”, emisiune difuzata de la 16.30, ACASA, pe Oana Sarbu, vedeta din filmul “Liceenii”, cea care si-a pastrat si peste ani farmecul adolescentin.

Maria Dragomiroiu - femeia care a reusit in viata prin iubirea pentru oameni si pentru muzica

Ultima editie din acest sezon a emisiunii “Doamne de poveste” l-a adus celor de ACASA  o intalnire emotionanta cu una dintre cele mai mari interprete de muzica populara, Maria Dragomiroiu, a carei voce a fost comparata cu cea a Mariei Tanase.

Era musulmanca, dar s-a indragostit de un crestin. Fascinanta poveste a celui mai celebru topmodel al epocii Ceausescu, Melek Amet.

Duminica, 21 octombrie, de la 16.30, ACASA, la “Doamne de poveste”, va asteptam cu impresionanta poveste de viata a celui mai celebru topmodel al epocii Ceausescu, Melek Amet.

Oana Sarbu vorbeste despre cariera si familie, la "Doamne de Poveste"

In editia de duminica, 2 decembrie, Olivia Steer o aduce in fata telespectatorilor, la “Doamne de poveste”, emisiune difuzata de la 16.30, ACASA, pe Oana Sarbu, vedeta din filmul “Liceenii”, cea care si-a pastrat si peste ani farmecul adolescentin.

Cum a ajuns o artista completa, cu o voce unica. Andra ne-a marturisit povestea ei, la "Doamne de poveste".

Duminica, 27 mai, de la 16.30, ACASA, Olivia Steer a prezentat povestea unei personalitati feminine marcante, membra a juriului “Romanii au talent” de la Pro Tv, o doamna de poveste: Andra.

Dragostea dintre Constanta Buzea si Adrian Paunescu, cutremurata de infidelitati. Vezi cum s-a intimplat asta!

Constanta Buzea a fost prima sotie a lui Adrian Paunescu, au avut impreuna doi copii, pe Ioana si Andrei. A fost o dragoste nebuneasca, casatorindu-se in 1961. Cu toate acestea mariajul lor s-a destramat, din cauza infidelitatilor sotului: “A fost o dragoste mare, dar nu au stiut ca nu o sa se potriveasca...

Actrita Natasha Raab, povesteste despre experiente paranormale si lupta cu o boala nemiloasa. Vezi despre ce este vorba!

Frumoasa actrita Natasha Raab a vorbit in exclusivitate la “Doamne de poveste” despre experientele pe care le-a trait in tinerete, experiente ce ar putea fi considerate drept fenomene paranormale, dar si despre lupta cu o boala crunta, cancerul.

O vezi saptamanal la televizor, dar nu te-ai fi gandit ca arata asa in adolescenta! Iti poti da seama cine este in fotografie?

Este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din Romania, dar este de nerecunoscut in fotografiile din adolescenta.

TOP 5