Epilarea cu laser! Cum sa scapi de parul nedorit de pe corp - VIDEO

Pe cap incercam sa-l pastram cat mai bogat, iar pe corp – il nimicim cum numai putem. Vorbesc despre par. Epoca rasului pe picoare si a depilarii prin tot felul de metode ia sfarsit.

Epilarea cu laser! Cum sa scapi de parul nedorit de pe corp - VIDEO

Noile tehnologii le vin in loc si ne ademenesc prin promisiunea de a ne scapa de parul nedorit pentru totdeauna. Si de aceasta data este vorba de laser, care a devenit un adevarat panaceu in industria  frumusetii. 

"In urma acestei proceduri, firele de par se carbonizeaza. Datorita faptului ca radacinile nu mai sunt viabile, firele de par cad in decurs de 10-12 zile", marturiseste medicul-dermatolog, Tatiana Kerzi.

Specialistul spune ca in timpul procedurii nimic nu mai este afectat  de laser in afara de par. In schimb, datorita aceluiasi fapt, procedura are si punctele slabe. Laserul aproape ca nu actioneaza asupra parului deschis la culoare sau a celui carunt. Astfel, pentru posesoarele acestor tipuri de par, procedura devine una mai putin eficienta. 

Procedura nu este una tocmai placuta. Sub influenta laserului pielea se incalzeste si se irita, iar pacientul are senzatia de usoara arsura: "Acuma nu ma doare, pentru ca este deja procedura a treia. Primele doua proceduri, mai ales prima a fost cand parul este putin mai gros, cam dureros, vreau sa va spun ca suportabil", povesteste pacienta Ala Anghel.

Epilarea cu laser rezolva nu doar problema parului extern, dar si a celui care poate creste sub piele, afirma specialistul.

Pentru a scapa de problema parului nedorit e nevoie de cel putin 5 proceduri, iar in unele cazuri numarul lor poate creste si pana la 10. Pretul depinde de marimea zonei lucrate. De exemplu pentru prelucrarea picioarelor, pacienta scoate din buzunar in medie 2500 de lei.

Sursa:
Cele mai noi articole