Moment jenant pentru cea mai sexy actrita de la Hollywood. A ramas goala in fata a mii de oameni - FOTO

Se anunta un an bun pentru tanara actrita, care de curand a fost votata ca fiind cea mai sexy femeie de la Hollywood, dar si a luat premiul pentru cea mai buna actrita pentru filmul Silver Linings Playbook.

Moment jenant pentru cea mai sexy actrita de la Hollywood. A ramas goala in fata a mii de oameni - FOTO

Din nefericire insa, momentul ei de glorie profesionala a fost umbrit pentru cateva minute de rochia pe care actrita a purtat-o la Screen Actors Guild Award.

In momentul in care se indrepta spre scena pentru a ridica premiul la categoria “cea mai buna actrita intr-un rol principal”, din filmul Silver Linings Playbook, rochia tinerei vedete s-a rupt.

Se pare ca trena tinutei semnate Christian Dior s-a prins de scaun si a rupt o buna bucata din rochie.

Colegii de breasla aflati in sala si-au indreptat privirile catre picioarele vedetei, care a ramas aproape goala de la coapse in jos.

Jennifer Lawrence

Actrita Jennifer Lawrence ocupa primul loc intr-un top al celor mai sexy actrite de la Hollywood, realizat de revista Total Film.

Topul a fost realizat pe baza voturilor exprimate de aproximativ 25.000 de cititori ai revistei Total Film, o cunoscuta publicatie cu specific cinematografic.

Nominalizata la Oscar pentru foarte apreciatul ei rol din "Silver Linings Playbook", tanara actrita americana place publicului larg mai intai pentru aerul ei natural si pentru polivalenta ei actoriceasca.

Sursa: PRO TV
Cele mai noi articole