Cat de gelos esti in functie de zodie?

Ne nastem cu ea, o dobandim in timp din cauza diferitelor experiente mai putin placute sau este un apanaj al neincrederii generale in oameni, oricum ar fi ea, gelozia face parte din viata majoritatii.

Horoscopul lunii aprilie: Afla previziunile pentru zodia ta

Aprilie 2014 este o luna cu potential urias de succes atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Situatiile vor fi favorabile, iar majoritatea nativilor vor lua cele mai bune decizii.

Zodiile cu cele mai mari sanse sa se indragosteasca in aprilie

Vrei sa stii daca iti vei intalni jumatatea in luna aprilie? Afla care sunt previziunile astrelor in ceea ce priveste viata ta sentimentala in aceasta primavara si pregateste-te sa-ti intalnesti sufletul pereche! Iata care sunt zodiile cele mai predispuse sa se indragosteasca in luna aprilie si afla ce...

Horoscop: Ce spune luna in care te-ai nascut despre tine?

Luna in care te-ai nascut poate avea o influenta covarsitoare asupra temperamentului tau, indicand anumite aptitudini, nevoi, calitati sau defecte.

Cele mai bune sotii in functie de zodie

Toti ne gandim la casatorie, la nunta, la copii, chiar si cei mai libertini dintre noi. Toate asteptam inelul magic si toti barbatii se viseaza, la un moment dat, intr-o casnicie fericita.

Cat de posesiv esti in functie de zodie?

Se spune ca oamenii urasc intr-un singur mod, dar iubesc in n feluri. Poate fi adevarat sua nu, dar cert este ca aproape fiecare dintre noi are un instinct al posesivitatii care se manifesta in iubire.

Horoscop: Cum ne influenteaza relatiile amoroase trecerea lui Venus prin Varsator

In perioada 5 martie - 5 aprilie, Venus, planeta iubirii, a placerii si a prieteniei, traverseaza spatiul liber al Varsatorului, influentand astfel profund relatiile de amicitie si pe cele amoroase.

Cele mai infidele zodii

Infidelitatea este o realitate pe care o condamnam sau nu, dar care de multe ori ne poate lua prin surprindere.

Zodia de care sa nu te indragostesti

Cat timp si energie vrei sa investesti intr-o relatie? Daca iti doresti compatibilitate perfecta, afla de ce zodie sa stai departe.

Horoscop: Cat de mult te manipuleaza iubitul tau, in functie de zodia lui

Esti implicata intr-o relatie de ceva timp, dar ai ajuns sa faci anumite lucruri, fara sa iti doresti cu adevarat? Adesea, barbatul pe care il iubesti te poate manipula fara sa iti dai seama, iar acest lucru nu este deloc sanatos pentru tine.

Cat de rele sunt femeile in functie de zodie

Dintotdeauna a existat conceptia ca femeile au ceva rautacios in structura lor emotionala, iar lupta cea mare s-a dat intre cine e cea mai rautacioasa dintre ele.

Horoscop: Cat de ghinionista esti in dragoste, in functie de zodia ta

Te-ai intrebat de prea multe ori care sunt motivele pentru care nu ti-ai gasit inca jumatatea? Poate ai ajuns la concluzia ca pur si simplu esti mai ghinionista de fel, desi toata lumea in jurul tau se indragosteste si traieste adevarate povesti de iubire.

Cele mai sexy zodii ale horoscopului

E indubitabil faptul ca fiecare dintre noi detine un anumit grad de sex-appeal, de erotism, de intriga carismatica. Nu exista o reteta general valabila, nu exista o impartire echitabila, pur si simplu unii oameni sunt ceea ce numim sexy, altii sunt mai putin sexy si cativa deloc.

Cele mai stabile zodii in iubire

Societatea din zilele noastre nu se mai axeaza atat de mult pe insuflarea valorilor familiei si a loialitatii in casnicie. Desi rata divorturilor creste de la an la an, oamenii continua sa se casatoreasca doar pentru a bifa mariajul pe lista lucrurilor pe care le-au facut.

Profilul erotic al fiecarei zodii. Cu cine te potriveste din punct de vedere sexual

Care sunt zonele tale erogene si cu ce alte zodii te potrivesti cel mai bine din punct de vedere sexual? Poti afla mai jos.

Defectele tale, in functie de zodie

Fiecare dintre noi avem diverse defecte de care devenim constienti si ne propunem, la un moment dat, sa le depasim pentru a deveni mai buni.