Cele mai infidele zodii

Infidelitatea este o realitate pe care o condamnam sau nu, dar care de multe ori ne poate lua prin surprindere.

Zodia de care sa nu te indragostesti

Cat timp si energie vrei sa investesti intr-o relatie? Daca iti doresti compatibilitate perfecta, afla de ce zodie sa stai departe.

Cele mai stabile zodii in iubire

Societatea din zilele noastre nu se mai axeaza atat de mult pe insuflarea valorilor familiei si a loialitatii in casnicie. Desi rata divorturilor creste de la an la an, oamenii continua sa se casatoreasca doar pentru a bifa mariajul pe lista lucrurilor pe care le-au facut.

Profilul erotic al fiecarei zodii. Cu cine te potriveste din punct de vedere sexual

Care sunt zonele tale erogene si cu ce alte zodii te potrivesti cel mai bine din punct de vedere sexual? Poti afla mai jos.

Horoscop: Cat de mult te manipuleaza iubitul tau, in functie de zodia lui

Esti implicata intr-o relatie de ceva timp, dar ai ajuns sa faci anumite lucruri, fara sa iti doresti cu adevarat? Adesea, barbatul pe care il iubesti te poate manipula fara sa iti dai seama, iar acest lucru nu este deloc sanatos pentru tine.

Horoscop: "Fata de casa" sau "rebela". Vezi cum te prefera, in functie de zodia lui

Deseori, noi femeile ne intrebam cum suntem privite de barbati, si nu de putine ori perceptia lor asupra noastra nu a fost chiar cea dorita. Daca unii dintre ei prefera o "fata de casa", altii sunt in cautarea unei "rebele", care sa le ofere cele mai intense senzatii.

Zodia de care sa nu te indragostesti

Cat timp si energie vrei sa investesti intr-o relatie? Daca iti doresti compatibilitate perfecta, afla de ce zodie sa stai departe.

Horoscop. Cum iubesc nativii din fiecare zodie

Se spune ca, atunci cand nu ai asteptari prea mari, nu ai nici dezamagiri mari. Si, cum viata trece mai intai prin suflet, e bine sa stim cam la ce sa ne asteptam de la cei din jur.

Cat de naiv e partenerul tau si cum poti sa-l manipulezi, in functie de zodia sa

Fiecare cuplu trece prin momente cheie in care unul dintre parteneri este pus in situatia de a fi nevoit sa-l manipuleze pe celalalt.

Afla ce fel de amant este si daca esti compatibila cu el, in functie de zodie

La fel ca orice alta trasatura a caracterului uman, si preferintele sexuale ale noastre au fost interpretate de-a lungul timpului, in functie de zodie.

Defectele tale, in functie de zodie

Fiecare dintre noi avem diverse defecte de care devenim constienti si ne propunem, la un moment dat, sa le depasim pentru a deveni mai buni.

Horoscop 2014: iubire si relatii

Afla cum stai cu dragostea in anul 2014 si ce sfaturi au astrologii pentru zodia ta, din punct de vedere amoros.

Zodiacul floral. Vrei sa stii care floare corespunde personalitatii tale?

Zodiacul floral este un tip de horoscop caracteristic in primul rand femeilor. Pentru a putea afla caracteristicile fiecarei zodii din zodiacul floral nu este nevoie decat de ziua din luna in care te-ai nascut, nu si de luna sau an.

Horoscopul tiganesc: Cu cine te potrivesti in functie de zodie

Horoscopul tiganesc este un sistem foarte vechi, pe care nomazii il citeau de mii de ani in stele si zodii. Neamul tiganesc a fost dintotdeauna asociat cu ezoterism, cu vrajile si cu ghicitul in palma cafea sau bobi, dar si in tarot.

Horoscop 2014. Cum stai cu dragostea, banii si sanatatea in anul Calului de Lemn

Anul 2014 este echivalentul anului Calului de Lemn in zodiacul chinezesc, fiecare semn al horoscopului oriental, cu echivalent si in cel european, fiind influentat de trasaturile specifice acestui animal care guverneaza urmatoarele 12 luni.

Cum sa te costumezi de Halloween, in functie de zodie  

Pentru ca s-a dat startul la petrecerile de Halloween si acestea continua si in acest weekend, horoscopul te ajuta sa te decizi ce costum sa porti astfel incat sa atragi atentia oriunde ai fi.  

TOP 5