Rochii-ii exclusive. Vezi noua colectie toamna/iarna 2013-2014 a Valentinei Vidrascu - VIDEO

Ce fel de petrecere de fete, fara o prezentare de moda? Vestitul designer Valentina Vidrascu a adus la aniversarea perfectelor o colectie noua semnata de ea.

Rochii-ii exclusive. Vezi noua colectie toamna/iarna 2013-2014 a Valentinei Vidrascu - VIDEO

Invitatii la petrecerea Perfecte.md au avut partea aseara de o prezentare de moda in adevaratul sens al cuvantului. Creatoarea Valentina Vidrascu a lansat o colectie exclusivista de rochii-ii de seara, destinata sezonului de toamna/iarna 2013. Catifea regala, matase fina si broderii lucrate manual, acestea au fost elementele cheie ale noii colectii, care, asa cum ne-om obisnuit deja isi propune sa promoveze dar sa si reinterpreteze motivele portului popular romanesc. 

Negru dramatic, maro pamantiu, gri diafan, mustar auriu, verde smarald si rosu sangvin, acestea sunt nuantele in jurul carora a fost construita gama cromatica a colectiei. Pe langa dantela si matase, tinutele au fost completate cu accesorii masive din metal si margele, toate create special pentru aceasta colectie. 

 

 

Rochia de mireasa a fost piesa culminanta, fiind executata din catifea rosie, fixata pe un corset alb. Rochia cu maneci detasabile a fost prezentata de Natalia Gordienko. 

Sursa: Perfecte.md
Cele mai noi articole