Cum sa mergi pe tocuri inalte fara sa te doara picioarele. Sfaturi de la fotomodele

Nimic nu e mai sexy decat o pereche superba de pantofi cu toc – daca poti merge cu ei. Urmatoarele sfaturi, adunate de la fotomodele si ortopezi, iti arata cum poti purta stiletto cu gratie, stil si…minimum de durere.

Cum sa mergi pe tocuri inalte fara sa te doara picioarele. Sfaturi de la fotomodele

Inainte de a purta pantofii

1.    Daca nu stiai, 90% dintre oameni au marimi diferite la un picior si la celalalt. Trucul atunci cand cumperi pantofi este sa cumperi acea pereche care se potriveste piciorului mai mare (deseori cu ½ de marime mai mare), deoare e mult mai usor sa umpli varful pantofului mai mare decat sa iti chinui piciorul mare intr-un pantof prea mic. 

2.    O sedinta importanta sau o intalnire nu sunt locul potrivit pentru a purta pentru prima data o pereche nou-nouta de pantofi cu toc. Stii care este, insa? Supermarketul! Caruciorul cu roti iti va servi pentru echilibru si picioarele tale se vor obisnui cu noii pantofi. In plus, ai sansa sa descoperi mici neplaceri (daca iti aluneca piciorul, unde te rod pantofii etc.) inainte sa devina probleme dureroase.  

3.    Fa yoga. Modelele care “strabat” in fiecare an kilometri intregi de catwalk pe tocuri inalte spun ca yoga le ajuta enorm la mentinerea echilibrului. Cu cat iti exersezi mai bine muschii, cu atat ai sanse mai mari sa-ti pastrezi echilibrul pe tocuri.

Citeste continuarea pe perfecte.ro

Sursa: Acasatv
Cele mai noi articole