Fetita lui Adrian are o saptamana. Cum se descurca artistul la schimbatul scutecelor - VIDEO

Adrian Ursu are o sarbatoare. Astazi implineste o saptamana de cand a devenit tatic.

Fetita lui Adrian are o saptamana. Cum se descurca artistul la schimbatul scutecelor - VIDEO

Adrian Ursu a devenit tatic pe 2 octombrie. Desi a nascut prn cezariana, sotia sa, Irina i-a daruit o fetita sanatoasa. La nastere, aceasta cantarea doua kilograme jumatate. Cei doi au ales deja si un nume, Andreea Maria. Spitalizata inca, interpretul are grija sa fie alaturi de Irina: "Eu dorm langa Irina pe canapea. Cand te trezesti dupa 2 ore de somn si-ti vezi fetita, parca iti da energie. Este o mare responsabilitate si o mare bucurie."

Artistul este in culmea fericirii si nu poate gasi cuvintele necesare pentru a-si exprima inca scurta sa experienta de parinte. In prima zi dupa ce a fost nascuta, fiind pe platourile de filmare, Adrian a avut grija sa cumpere pizza si bere pentru toti colegii sai, pentru a sarbatori.

Adrian Ursu marturiseste ca au ales numele Andreea Maria, din motive religioase: "Asa cum sunt crestin-ortodox, cineva mi-a sugerat ca ar fi nevoie de un nume religios. La biserica este Maria, in cinstea Fecioarei, in plus si pe mama mea asa o cheama. Andreea mi-a placut dintotdeauna."

Mai mult decat atat, artistul a reusit deja sa mearga la cumparaturi pentru micuta sa: "Am luat scutece, dar nu-mi place marimea. Cum poate fi marimea zero?"

 

Sursa: Acasatv
Cele mai noi articole