Cum a prins viata povestea “Regina Maria si vita de vie”! Afla detalii din culise de la Olga Lisneac - VIDEO

O ucraineana elogiaza frumusetea femeilor din Moldova. Scriitoarea Elena Gorgotz din Kiev a scris o poveste care se numeste “Regina Maria si vita de vie, sau de ce moldovencele sunt cele mai frumoase femei”.

Cum a prins viata povestea “Regina Maria si vita de vie”! Afla detalii din culise de la Olga Lisneac - VIDEO

Trei femei frumoase si inspirate au venit in platoul Nataliei Cheptene. Olga Lisneac este cea care a gandit intreg proiectul bazat pe istoria “Regina Maria si vita de vie, sau de ce moldovencele sunt cele mai frumoase femei” a scriitoarei Elena Gorgotz din Kiev, iar Irina Burduja si Natalia Ceban sunt stilistele care au muncit la imaginea personajelor din poveste.

"Elena Gorgotz a fost in Moldova, iar noi am convins-o sa scrie o asemenea poveste. Noi ne-am deprins cu frumusetea femeilor din Moldova, insa ea a observat-o", marturiseste Olga Lisneac.

Acest proiect a fost organizat pentru a da libertate de exprimare stilistilor: "Am lucrat cu oameni foarte talentati, iar ei aveau nevoie de libertate de exprimare, suntem foarte multumiti de rezultat si cautam un om care ar putea sa traduca aceasta poveste in romana".

Costumele au fost imprumutate de la Teatrul National si Moldova Film: "Am cautat peste tot costume care sa reflecte istoria tarii, ba mai mult sa redea traditiile si obiceiurile. Costumele nu erau integre, ci o camasa dintr-o parte, caciula din alta parte, si le-am imbinat ca sa obtinem un rezultat pe masura".

Uite cum arata Regina Maria in viziunea stilistilor:

Sursa:
Cele mai noi articole