O Seara Perfecta: Ionel Istrati, Alexandra Ungureanu, Alexei Zaminschi si Alexandru Hodorojcov, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Invitat la O Seara Perfecta, Ionel Istrati si-a demonstrat abilitatile culinare, iar micutii dansatori, Alexei Zaminschi si Alexandra Ungureanu au povestit despre cum vor sa cucereasca lumea.

O Seara Perfecta: Ionel Istrati, Alexandra Ungureanu, Alexei Zaminschi si Alexandru Hodorojcov, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Ionel Istrati a dat dovada de mare ingeniozitate la bucatarie, si a venit la O Seara Perfecta, pentru a povesti despre zeama sa de...burlac. Chiar daca zeama traditionala se prepara din carne de gaina, interpretul a hotarat sa puna tot ce a gasit prin frigider. Mai mult decat atat, Ionel poate prepara si sarmale si placinte. Artistul marturiseste ca a invatat multe de la bunica sa: "Mergeam la tara, si atunci cand bunica cocea paine, sau prepara placinte, eu fiind nepotul ei preferat, o ajutam in toate".

Din 2007, interpretul traieste singur si este nevoit de fiecare data sa-si gateasca singur mancarea. Dar, cu o oarecare tristete in voce, Ionel recunoaste ca nu reuseste totdeauna sa pregateasca ceva si mananca in oras.

Artistul planifica sa-si cumpere o masina, asta chiar daca nu-i ajung bani: "Onorariile pe care le primesc din concerte nu-mi prea ajung, iar acum strang bani ca sa-mi cumpar o masina, am mai putin de jumatate din suma".

Copiii-minune, Alexandra Ungureanu si Alexei Zaminschi au venit in platoul Nataliei Cheptene, alaturi de antrenorul lor, Alexandru Hodorojcov. Micutii dansatori au mari planuri de viitor, cei doi si-au pus in plan sa cucereasca lumea cu talentul lor.

Chiar daca au cate 3 anisori, antrenorul lor spune ca reuseste sa-i stapaneasca: "Ne descurcam foarte bine, si ne reuseste, asta chiar daca uneori mai mult ne distram".

Vals, chacha, disco, acestea sunt stilurile pe care le stapanesc micutii.

Daca ai ratat emisiunea, ai ocazia s-o privesti mai jos:

Sursa:
Cele mai noi articole