O Seara Perfecta: Smally si Teo Radulescu, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Invitat la O Seara Perfecta, Smally a vorbit despre industria muzicala, iar Teo Radulescu a povestit despre momentele grele din viata sa.

O Seara Perfecta: Smally si Teo Radulescu, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Compozitorul si interpretul Smally alaturi de chitaristul trupei Gandul Matei, Sergiu Iarovoi au venit in platoul Nataliei Cheptene. Cei doi colaboreaza de 6 ani, timp in care Smally a luat si cursuri de chitara de la Sergiu.

Smally a insistat mult sa cante live proaspata sa piesa "Magic": "Cant live, pentru ca vreau sa transmit emotii, sa simt piesa, nu doar sa dau din buze". Mai mult decat atat, interpretul nu a lansat de mult timp o piesa solo, asa ca acum vrea sa revina in forta: "Nustiu daca "Magic" va deveni un hit, dar am pus mult suflet in ea".

Cei 10 ani de muzica, l-au invatat pe Smally care este pretul unei piesa de calitate: "Incerc sa fiu cat mai original, sa imbin mai multe stiluri, asa poti castiga simpatia multora".

Se pare ca artistul vrea sa faca si un videoclip, unde va putea sa-si etaleze abilitatile de dansator, pe care le-a capatat la orele de coregrafie din Moscova.

Teo Radulescu, conducatorul renumitului show-balet Teodor, a revenit pentru cateva zile in Moldova si a venit Acasa, pentru O Seara Perfecta.

In 2009, Teo Radulescu a trait cea mai grea perioada din viata sa. Artistul a suferit o operatie de cancer, boala care a fost descoperita intr-o stare incipienta, ceea ce i-a permis sa treaca cu bine: "S-a depasit momentul, sunt lucruri mai importante in viata asta". 

Acum Teo este stabilit deja de cativa ani in Romania, si chiar daca nu este atat de activ cum era mai inainte, artistul se implica in unele proiecte: "Imi place sa construiesc case, imi place agricultura si-mi doresc o ferma, am deja un plan si poate obtin finantare europeana, inca ma mai gandesc". 

Mai mult decat atat, Teo Radulescu si-a aratat regretul fata de nereusita cu show-baletul Teodor: "Proiectul a dat gres din cauza cheltuielilor mari pentru spectacole, arta noastra nu se consuma, in comparatie cu Adrian Ursu, muzica caruia strangea lumea la Palatul National".

Daca ai ratat emisiunea, atunci ai ocazia s-o privesti mai jos:

Sursa:
Cele mai noi articole